tranceport
Jüpiter Yolcusu
Arkadaşlar merhaba. Bundan 10 ay önce eski eşimden ayrıldım. Ayrıldıktan sonra oluşan duygusal boşlukları kapatma ve kendimi ahlaklı bir birey olarak devam ettirme adına bu sürece girmeye karar verdim.Bazen çok ciddi manada cinsel güce ulaşıyorum yerimde duramaz gibi oluyorum ve bu benim hem günlük hayatımı hem de iş hayatımı etkiliyor. Hatta eski eşimle yaşadığım ailevi münasebetler aklıma geliyor ve açıkçası utanıyorum sizce bu normal mi?
Asla fap yapmıyorum ama cinsel gücün doruklarda olduğu o anlarda böyle biraz duygusal hissetmek normal mi?Yani insanın doğasında mı bu var ya da ben fıtratımla mücadele mi ediyorum.Hayatımdaki boşlukları elimden geldiğince doldurma gayreti içindeyim ama bu gibi durumlarda ne konsantrasyon ne de odaklanma kalmıyor.Sizce ne yapmam lazım?
Güzel fikirleriniz için teşekkür ederim...
Asla fap yapmıyorum ama cinsel gücün doruklarda olduğu o anlarda böyle biraz duygusal hissetmek normal mi?Yani insanın doğasında mı bu var ya da ben fıtratımla mücadele mi ediyorum.Hayatımdaki boşlukları elimden geldiğince doldurma gayreti içindeyim ama bu gibi durumlarda ne konsantrasyon ne de odaklanma kalmıyor.Sizce ne yapmam lazım?
Güzel fikirleriniz için teşekkür ederim...