Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hadi Ama Bir Kere Daha Dene - Günlük

Kadir Durgun

Yeni Fapstronot
Katılım
1 Ağu 2021
Mesajlar
21
Tepki puanı
18
Puanları
4
Çok kez denedim 1 yıldır sürekli deniyorum 5 ay önce 15 gün rekorum vardı şuan 3 güne ulaşmam nadir iradem hiç yok adeta şeytan beni kontrol altına almış gibi hiç karşı koyamıyorum iradem yok şuana kadar disiplinli olamadım bu yüzden zamanında üniv sınavını kazanamadım hedefimde yoktu 12 yaşımdan 20 yaşıma kadar boşa yaşadığımı farkettim, ama şuan bir hedefim var ancak pmo bana çok zarar veriyor 3 gün yapmasam 4. Gün o günlerin acısını cikarircasina defalarca... sonra halim kalmıyor kenara çekiliyorum düşünüyorum pişmanlık duymuyorum o kadarki kör oldum. Arkadaşlar artık yazılan yazılar nofap faydaları beni etkilemiyor motivasyon vermiyor.

Çok fazla saplandım bağımlı olmayan birinin nasıl yaşadığını hayal edemiyorum yazılanlar inandırıcı gelmiyor keşke bir günlüğüne yasayabilsem belki o zaman bende uzun günlere gelirim, şuana kadar tek başıma üstesinden gelmeye çalıştım buraya gelip konu açmadım ve ben 2 yıl önce tüm dostlarıma yüz çevirdim çünkü eve kapandım dışarı çıkamıyorum utangaç değilim ama çıkmak istemiyorum muhabbet kurarken zorlanıyorum sanki zorla konuşuyor gibisin deniyor, geçmişe baktığımda çok utangaçtım 18 yaşıma kadar o kadar utangaçtım ki işlerimi ailem yapardı, okulda kantine bile gidemiyorum neyseki utangaçlığı zihin yapımı değiştirerek atlattım ama şuana kadar çok hasar verdi pmo ancak buna rağmen devam ediyorum yapmaya neyse konu dağıldı, arkadaşlarımda benden ümidi kesti ve eve kapandım hâlen dışarı çıkmıyorum ekmek almaya, markete gitmiyorum, eriniyorumdur belkide, son olarak buraya geldim çünkü birileri yazımı okuyor cevap veriyor tek olmaktan daha iyi umarım bu seferki yolumda güzel yerlere ulaşırım.

Kısaca plan yaptım

-irademi güçlendirecek küçük şeyler yapmak istiyorum.

-Beni bekleyen kocaman bir sınav var ve ona başlamam lazım her gün kendimi biraz daha zorlayarak çalışma saatlerimi arttırmayı hedefliyorum.

-Uyku saatimi sabahları erken kalkacak şekilde düzenliyorum.

-Mutlaka kitap okumam gerekiyor şuan için 30 dk yeterli.

-Şuana kadar surdurebildiğim tek şey spor buna devam ediyorum.

Sanal dostlarım ben başlıyorum sizde başlayın duygularınıza düşüncelerinize umursamaz olun en azından aydınlığı görene kadar robot olalım bir kaç ay kodlanıp sadece onları yerine getirelim, Sağlıcakla kalın bu arada 5 ay sonra bulunduğum şehirden taşınıyoruz buda beni düşündükçe heyecanlandırıyor ve oraya enerji dolu yaşama sevinci içinde gitmek istiyorum içimde kalan tek heyecan bu.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst