Battery
Full Charge!
Merhaba dostlar, kısaca kendimden bahsedeyim. Ben Battery, 20 yaşındayım ve bu yıl üniversite sınava girip ailemden uzakta olup üniversiteye gideceğim.
PMO bağımlılığından kurtulmak için yapmanız gerekenleri sıralıyorum:
1. Gerçek bir niyet
2. Tetikleyicileri bilmek ve tanımak
3. Enerjiyi yönlerdirmek (bu noktada duracağım)
Şimdi enerjiyi yönlendirmek dediğimiz zaman genelde spor deriz. Bu doğrudur fakat eksiktir. Çünkü spor bedensel
enerjimizi yönlendirmemize sebep olur.
Unutulan zihinsel enerjimizdir. Bunun için aklı meşgul etmemiz lazım. Bunu da sabahtan akşama kadar sosyal medyada dolaşarak veya cinsellik düşünerek yapmamamız lazım.
Şimdi aklen meşgul olmak için bir işe yoğunlaşmayı öneriyorum. Bu emlakçıda çalışmak olabilir, e-ticaret sitesi (dropshippng) olabilir. Yazılımcı olmak hedeflenebilir, Bir yapay zeka uzmanı da olunabilir.
Bunlar size çok iyi gelecektir. Zihnen meşguliyet adına...
Kendim de üniversiteye gideceğim orada her türlü işi kovalayacağım.
Ek olarak:
Yahudi iş adamlarının bu kadar zengin olması semen retention sayesinde olmuştur. Bunu kanıtlamak zordur ama bundan eminim
PMO bağımlılığından kurtulmak için yapmanız gerekenleri sıralıyorum:
1. Gerçek bir niyet
2. Tetikleyicileri bilmek ve tanımak
3. Enerjiyi yönlerdirmek (bu noktada duracağım)
Şimdi enerjiyi yönlendirmek dediğimiz zaman genelde spor deriz. Bu doğrudur fakat eksiktir. Çünkü spor bedensel
enerjimizi yönlendirmemize sebep olur.
Unutulan zihinsel enerjimizdir. Bunun için aklı meşgul etmemiz lazım. Bunu da sabahtan akşama kadar sosyal medyada dolaşarak veya cinsellik düşünerek yapmamamız lazım.
Şimdi aklen meşgul olmak için bir işe yoğunlaşmayı öneriyorum. Bu emlakçıda çalışmak olabilir, e-ticaret sitesi (dropshippng) olabilir. Yazılımcı olmak hedeflenebilir, Bir yapay zeka uzmanı da olunabilir.
Bunlar size çok iyi gelecektir. Zihnen meşguliyet adına...
Kendim de üniversiteye gideceğim orada her türlü işi kovalayacağım.
Ek olarak:
Yahudi iş adamlarının bu kadar zengin olması semen retention sayesinde olmuştur. Bunu kanıtlamak zordur ama bundan eminim