Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hakikat

bocchi

Uranüs Yolcusu
Katılım
19 Tem 2021
Mesajlar
211
Tepki puanı
440
Puanları
111
Web Sitesi
1000kitap.com
Biliyorum kardeşim biliyorum. Doğru huzurun, mutluluğun; güzel ilişkilerde, istediklerini bulup onu yapmakta, yeni şeyler keşfetmekte, yolda aval aval yürürken tatlı tesadüflere denk gelmekte, istediğin şeyi başarmakta olduğunu biliyorum. Kim ister yatağının altında ya da, yıkanılan yerde kendi penisini sivazlamayı. Mutluluk istiyoruz da düzensiz yollardan alıyoruz onu emek harcamıyoruz. Evet, emek harcayarak edilen mutluluk gerçek mutluluktur. Diğeri bedende arıza çıkaran, iradesizliğimizden, bilgisizliğimizden, gerçekleri göremeyişimizden dolayı yaptığımız bir şey.

İnsan amacını bulmalı, amaçsız insan olamaz. Sosyal çevre, dünya o kadar heyecan verici ki aslında, sadece denemek gerekiyor bir kere dünyayı. Biz içeride bilgisizliğimizden dolayı kısır döngüye girmiş, dışarıyı göremeyen, tek mutluluğun penis sivazlamak olduğunu sanan tipler haline gelmişiz. Keşfetmek lazım kardeşim

Düşünmeliyiz. Kafada bitiyor her şey çünkü, deneyimler ve kafada bitirmek seni amacına ulaştırır bu yolda devam edelim belki bundan sonra birbirimizle hiç iletişim kurmayız ama birbirimizin hayatlarında ikimizin de önemli bir parmağı olur
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst