Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hayat Hikayenizi Yazmaktan Vazgeçin

hypertrophy

Ay Yolcusu
İyigünler bi süredir forumdayım bende aynı şekil postlar paylaştım zamanında ama hayat hikayenizi en baştan anlatmaktan vazgeçin çünkü hiçbir anlam ifade etmiyor ve çoğu zaman kimse okumuyor geçmişe takılı kalmayın şuan neden oluyor ona odaklanın onarılamaz değildir inşallah iyileşeceğiz kuru kalabalık oluyor yapmayın lütfen

kurtulacagim

Yeni Fapstronot
Kimse okumasa bile sadece derdini bir yere yazıp rahatlamak istemiştir. Herkes aynı mentalitede olamayabilir.

bguven28

Venüs Yolcusu
Bu gurubun sayfanın kurulmasının sebebi hayatınızı kökten değiştiricek olay adlı yazıdır.Ordaki kişi hayatındaki yaşadıklarını anlatmasa ne bu sayfa kalırdı ne nofap Türkiye. Kimse kitapta okumasın. İnsanların yaşayarak öğrendiği şeylerden ders çıkarmayalım. O zaman tarihte okumayalım sonuçta geçmiş ne gerek var dimi. Banane istanbulun fethinden geçmişte kaldı abi. Bu çok sığ bir bakış açısı. Belki adamın deneyerek geçmişte yaşayarak öğrendiği durumdan ben ders çıkarıcam ve hayatım olumlu yönde gidicek. Belki yanlış yaptığım şeylerin farkına varıcam.

Son düzenleme:

Loner II

Psychiatric Neuroscientist
İyigünler bi süredir forumdayım bende aynı şekil postlar paylaştım zamanında ama hayat hikayenizi en baştan anlatmaktan vazgeçin çünkü hiçbir anlam ifade etmiyor ve çoğu zaman kimse okumuyor geçmişe takılı kalmayın şuan neden oluyor ona odaklanın onarılamaz değildir inşallah iyileşeceğiz kuru kalabalık oluyor yapmayın lütfen
Kardeşim alınma ama, sen diyorsun ki hayat hikayenizi atmayın, kuru kalabalık oluyor falan da milletten sana ne? Milletin nasıl iyileşeceği, kendini ifade etmesi sana mı kaldı? Sen de okuma o zaman.

Delifisek

yalnız adam
Dediğiniz bana da pek mantıklı gelmedi, eğer siz kuru kalabalık görüyorsanız o kısımları atlayabilirsiniz. Diğer arkadaşların dediğine ek şunu diyeceğim: bir videoda izlemiştim; insanlar Rocky filmini izlediğinde filmi bu kadar sevmelerinin nedeni boks tutkunu olmaları değil, Rocky'nin de herkes gibi beş parasız birisiyken mücadele edip hayatında bir şeyleri yoluna koyabilmesi, kazanmak için çabalaması. Tabi ki işin film tarafı da var ama başarı hikayelerindeki "dipten zirveye" çıkma durumu bizim ilgimizi çekiyor, kendi hayatımızdaki zorluklarla mukayese edebilmemizi ve motive olmamızı da sağlıyor, içsel motivasyon sağlamakta zorlanan arkadaşlar için iyi birer örnek oluyor. Bu sebepten de bağımlılık geçmişinden bahsedilmesini faydalı görüyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6