Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hayata Comeback Atmak İçi̇n 90 Günlük Süreç

Lenalette

Yeni Fapstronot
Selamlar arkadaşlar,uzun bir aradan sonra tekrar foruma girdim. Başlıktaki comeback kelimesinin sebebi sıradan,başarısız neverfap süreçlerinden ibaret değil. Şu anda yaklaşık 4 aydır lenfoma tedavisi sürecinde olan birisiyim. Son 2-3 ayım diyebilirim şu anlık her şey iyi gidiyor inşallah ağustos sonu ilaç bitecek eylül ortası gibi de pet çekilecek orda da temiz çıkarsa kurtuluyorum evelallah.(ara pet çok iyi geldi o yüzden devamında da iyi geleceğine inanıyorum)

4 YILLIK HAYAT ÖZETİ KISACA
90 günlük süreci şu ana kadar tamamlayamamış birisiyim. 1 aylık süreçlerim oldu 2-3 defa belki daha da fazladır. Sayı çok önemli değil asıl demek istediğim o süreçlerde çok faydasını görmüştüm. 2022 yılında yks sınavına hazırlanırken,mayıs ayında başlayıp sınava 1 ay falan varken sürecim olmuştu. Çok verimliydi sınavım iyi geçmişti,sosyaldim,insanlarla rahat iletişim kuruyordum.Temmuz sonu gibi falan süreç bozuldu sonra dikiş tutturamadım.Sonrasında Eylülde üniversiteye başladım. Bu arada hukuk fakültesi kazandım güzel bir şehirde.
Üniversiteye başladım ilk yıldan eve çıktım her şey güzel gidiyor. Oyundan para kazanma hırsıyla ilk seneyi öyle geçirdim nerdeyse ne sürecim oldu ne sosyallik. Belli düzeyde sosyallik var ama erkek ortamı 4 kişiyiz. 4 yakın arkadaşız sosyalleşiyoruz ama kız yok kendi çapımızda. Çok dışarı çıkmıyorum sadece belli zamanalar onlarla. Neyse ilk yıl öyle geçti sadece 2 farklı kızla toplam 5 date falan neredeyse elde var sıfır.
Neyse 2.yıl başladı ben artık demeye başladım içimden kız arkadaşım olsun artık zamanı geldi diye. Neyse sürece falan girdim spora başladım kendimi iyi hissetmeye başladım. Sürecin ilk ayı falan işte 25.gün diyeyim belki farklıdır önemi yok. Birkaç kıza yazdım geri dönüş falan oldu neyse sonra bir tane sevgilim oldu öyle böyle en uzun ilişkim oldu 6-7 ay sürdü sancılı da olsa. Sonra biraz soğudum açıkcası uzun ilişkiden biraz yıpranmıştım. Bu arada ben de bir kaşıntı başlamıştı üninin 2.yılı. Belki de lenfoma o zaman başladı çünkü sebepsiz kaşıntı belirtisi. Neyse üni 3.yıl başladı ben daha da kötüleştim. Kaşıntım çok arttı,gece uyuyamıyorum terliyorum kaşınıyorum.Kışın bile terliyorum milletin üşüdüğü havada. Bu arada kaç kere cildiyeye gittim. Kaşıntı olunca nereye gidiceksin ki başka. Neyse sebebi bulunamadı bir türlü kaşıntının. Ben de artık daraldım hastaneye gitmekten.Bu durumu kabullenmeye başladım ben artık böyle kaşınıcam bazen diye kabullenmiştim. Hayatımın bir parçası olarak kabul etmeye başlamıştım. Neyse ben bu kaşıntı yüzünden iyice içime kapanmaya başladım. Dışarda mekanda oturuyoruz kaşınıyorum arkadaşların yanında. Arkadaşın evindeyiz oturuyoruz ben bir anda kaşınmaya başlıyorum. İyice içime kapanmıştım. Bu sene Ocak sonu memlekete döndüm annem dahiliyeden randevu aldı gittik. Normalde kaşıntı için randevu almıştık. Ben doktora gitmeden 2 gün önce hastalandım baya kötü öksürük,ateş falan. Neyse biz kaşıntı için gidecektik bu durum çıktı. Kanımda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi neyse iyileştim falan.Çok kötü öksürdüğümü söylediğim için tomogrofi de çekelim demişti doktor. Neyse 2 hafta sonra kontrole gittik falan doktor kardiyoloji ve göğüs hastalıklarına da bir görün dedi. Göğüs hastalıkları bizi göğüs cerrahisine çok acil bir şekilde yönlendirdi. Göğüs boşluğumdaki lenf bezi baya büyümüş gördü hemen yönlendirdi..
Neyse pet çekildi falan biyopsi olmak zorundaymış hemen biyopsi yapıldı sonra biyopsi sonucu hodgkin lenfoma çıktı.
2 yıldır bitmeyen kaşıntımın sebebi kansermiş…
Kimin aklına gelir değil mi,hayatta böyle şeyler oluyor arkadaşlar ne yazık ki.

22 HAZİRAN-19 EYLÜL(90 GÜN NEVERFAP)​

Hayata mükemmel bir şekilde comeback atabilmek için bu süreci başlatıyorum.Bol bol kitap okuduğum kendimi geliştirdiğim,spor yaptığım bir süreç olmasını hedefliyorum. Bu arada 90 günü de hiç görmedim inşallah bu sefer mezun olup güzel bir yazı ile de sizlerle paylaşabilirim

jazher

Yeni Üye
Dostum senin için en iyi şeyleri diliyorum. Bu kanser türünde iyileşme oranı çok yüksek %94 seviyelerinde .Moralini asla bozma .Seni stres yapan insanlardan durumlardan uzaklaş. Kızarkadaş olayına falan da girme eğitimine ve kişisel gelişmine yöneldiğin bi süreç olur inşallah.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6