Merhabalar. Hayatımda ilk defa bu yıl bu denli belirsizliklerle, iniş-çıkışlarla karşı karşıyayım. Yaşanan olayları yönetmekte ara ara zorluklar çekiyorum ve bazen başarısız oluyorum. Her birimiz hayatın farklı noktalarındayız ve hepimizin ortak bir amacı var ki başarılı olmak. Bu günlerde başarıyla başarısızlık arasındaki farkın tahmin edilenden daha az olduğunu, esasında başarının küçük adımların toplamı olduğunu ve dışarıdan bakıldığında son derece basit görünen bu yapının sonuç vermesi için gerekli olan iki temel kavramın iradenin ve sabrın ne kadar önemli olduğunun farkına varmaya başladım. Az önceki cümle sıradan görülebilir, her gün sosyal medyada izlediğimiz onlarca motivasyonik özlü sözler temel ifadelerin sıradanlaşmasına sebebiyet verdi.
Yine bu günlerde hayattaki rasgeleliğin yani ummadığımız anlarda olumlu veya olumsuz yönde karşımıza birtakım akışı tamamı ile değiştiren olayların çıkabildiğini fark ettim.
Buna karşın hedeflerimiz doğrultusunda verdiğimiz mücadeleyi nötr bir şekilde devam ettirmenin, mental olarak güçlü kalabilmenin vazgeçilmez bir unsur olduğunu fark ediyorum. Esasında sosyal medyanın ve günümüz toplumsal düşünce akımlarının bizlerin mücadele etme yeteneğini çokça düşürdüğünü ve bazı normallerin bizlere uç noktalar gibi göründüğünü kavrıyorum.
Son olarak çevremizdeki bu kadar uyarandan kurtulmadan tam anlamıyla hakkını verdiğimiz bir süreçte olamayacağız.
Bu metin kendim için yazdığım bir silkeleme ve uyarı metnidir.
Yine bu günlerde hayattaki rasgeleliğin yani ummadığımız anlarda olumlu veya olumsuz yönde karşımıza birtakım akışı tamamı ile değiştiren olayların çıkabildiğini fark ettim.
Buna karşın hedeflerimiz doğrultusunda verdiğimiz mücadeleyi nötr bir şekilde devam ettirmenin, mental olarak güçlü kalabilmenin vazgeçilmez bir unsur olduğunu fark ediyorum. Esasında sosyal medyanın ve günümüz toplumsal düşünce akımlarının bizlerin mücadele etme yeteneğini çokça düşürdüğünü ve bazı normallerin bizlere uç noktalar gibi göründüğünü kavrıyorum.
Son olarak çevremizdeki bu kadar uyarandan kurtulmadan tam anlamıyla hakkını verdiğimiz bir süreçte olamayacağız.
Bu metin kendim için yazdığım bir silkeleme ve uyarı metnidir.