Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hayatı Boşa Yaşıyormuş Gibi Hissediyorum

furkanxyvz_

Yeni Üye
Selamlar sevgili arkadaşlar bu yazı benim ilk yazım olacak bir kusurum olursa affola.

Ben şu durumdan muzdaribim kendimi birileriyle kıyaslamaya ve beceriksizin teki gibi hissetmeye başladım sanki hayatı boşa yaşıyormuş gibi hissediyorum, ülkenin halinj gördükçe içimden birşey yapasım gelmiyor varmı bi öneriniz bu konuda ?

Oda yok

Yeni Fapstronot
1 kağıt alın 3 parçaya ayırın ve bu ayırdığınız 3 parçaya tek tek başlık koyun "İyi olduğum" "Kötü olduğum" "Geliştirebileceğim" bunları yazın ve başlıklarda yazdığı gibi kendinizde neyi beğeniyorsanız onu, neyi beğenmiyorsanız onu ve neyi geliştirebileceksiniz onu yazın. Taviyem kötü olduğunuz kısma insanlarla kendinizi kıyasladığınız şeyleri yazmak. Diğer başlıklardan olabildiğince "İyi olduğum" başlığının altına geçmeye çalışın. Değiştiremeyeceğiniz şeyler olabilir (Yaşınız büyükse boy gibi) ama bunları sorun etmeyin kimse kusursuz değil herkesi kusurları mükemmel yapar. Kendinizi sevin kendinize ufak şeylerden laf etmeyin. Bir tane de düşünce defteri tutabilirsiniz. İnanın bana birkaç gün sonra yazdığınız şeyleri okuyunca utanıyorsunuz. Ülke durumunda ise yapabileceğiniz bir şey yok siz yapabileceğinizi yapın yeter.

oldschool

Hapishaneden Kaçan Adam
Meydan Okuma Rozeti
Sürecin ne durumda dostum? Nasıl gidiyor nasıl hissediyorsun?

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6