Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hayatımızı Neler Uğruna Yaşarsak Pi̇şman Olmayız ?

Sametak256

Uranüs Yolcusu
Hayatımızda seçimler yaparız.

Bu seçimlerle beraber elde edeceğimiz birşeyler olur ve seçimlerimiz sonucunda er yada geç bedeller öderiz,fedakarlıklarda yaparız,kendi adımıza bir takım sıkıntılı-olumsuz durumların gerçekleşme ihtimalininde riskini göze alırız.

Elde edeceğimiz şeyler neler olursa olsun;Karşılığında ödeyeceğimiz bedellere,yapacağımız fedakarlıklara,göze aldığımız risklere değermi/değmez mi emin olmamız lazım.

Yaptığımız seçimle elde edeceğimiz birşeyler olucak;

Eğerki karşılığında ödeyeceğimiz bedellere,yapacağımız fedakarlıklara,göze aldığımız risklere değerse pişmanlık yaşamayacağız.

Yaptığımız seçimle elde edeceğimiz birşeyler olucak;

Fakat karşılığında ödeyeceğimiz bedellere,yapacağımız fedakarlıklara,göze aldığımız risklere değmezse pişman olucaz.

Bedeller:Karşılaşılan Zorluklar-Engeller-Sarf Ettiğimiz Emekler Ve Çabalar

Fedakarlıklar:Feda etmeyi-Vazgeçmeyi Göze Aldığımız Şeyler

Göze Aldığımız Riskler:Karşılaşılabilme İhtimali Olunan Sıkıntılı-Olumsuz durumlar

Zihinde Kurulan Terazi:

Terazinin bir kefesine elde edeceğiniz birşeyleri koyun,

Terazinin diğer kefesinede ödeyeceğiniz bedeller,yapacağınız fedakarlıklar,göze aldığınız riskleri koyun.

Terazide hangi taraf ağır basıyorsa seçiminizi ona göre yapmaya bakın.

Sametak256

Uranüs Yolcusu
Ben hayat yatırımımı kişisel gelişimim ve olgunlaşma sürecime yönelik yapmaya bakıcam.
Böyle bir hayat yatırımı için;bedeller ödemem gerekecek,fedakarlıklar yapmam gerekecek,riskler göze almam gerekecek.
Ben yaptığım yatırıma değicek olan birşeyler elde edeceğimi düşünüyorum ve bu şeyi yaptığıma pişman olmayacağımı düşünüyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6