Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hazlar-Ki̇şi̇sel Geli̇şi̇m-Önceli̇kleri̇mi̇z (Video)

Sametak256

Uranüs Yolcusu
İnsanın hazlarla olan ilişki durumu;Onun kişisel gelişimi ve hayatındaki öncelikleri belirlemesi açısından çok etkili oluyor.
Düşük haz odakları(ucuz dopamin kaynakları) ile Yüksek haz odakları(pahalı dopamin kaynakları)var.
Bu haz odaklarıyla kurduğumuz ilişkinin düzeyi nasıl ise;kimliğimiz buna göre şekilleniyor ve hayatımızdaki önceliklerimizide belirlerken bu durum bizi çok etkiliyor.
Ben bu konuyla alakalı olarak hayatımda birşeyler denemiş-yanılmış,gözlemlemiş biriyim.
Hayatımda tecrübeyle sabit olması sebebiyle,kendi adıma bir gerçekliği olduğuna emin olduğum bir durumla alakalı olarak burda düşüncelerimi size paylaşmak istedim.

Sizlerde konuyla alakalı olarak düşüncelerinizi yorum kısmına belirttirseniz,hepimiz faydalanırız diye düşünüyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6