DinjDjarin
Venüs Yolcusu
Merhaba dostlarım ben dinjdjarin benim pmo dışında yemek sorunum vardı relapselerimin sebebi bu yemek bağımlılığıydı ne zaman çok yesem hep bir ağırlık çöküp üstüne cinsel düşünceler gelip relaps oluyordum.Bende relapse in kaynağını kökten çözmek istedim ve aralıklı oruca başladım ama en fazla yarım gün dayanıyordum ve hemen abur cubur ve meyveye tatlı şeyler şekerli içeceklere saldırıyordum günde altı yedi öğün yemek yiyen ben sonunda ilacı bulmuştum tek yapmam gereken bunu yavaş yavaş bırakmakmış bunu öğrendikten sonra 2 ay içerisinde 2 öğüne düştüm meyveyide bıraktım sabah saat 11 de kahvaltı yapıyorum sadece 10 lokma yiyorum son ve ikinci öğünüm saat 16 da ise 15 lokma yiyorum başka hiçbir şey yemiyorum 15 gün sonra ise günde tek öğün yemiş olucam (her gün bir lokma azaltıcağım için) kısacası 24 saatte bir yemek yemiş olucam her gün oruçlu olmuş oluyorum bu süreçte sizce iradem ne kadar gelişir ve nofap sürecime katkısı ne olur krizlere karşı direncim artarmı düşüncelerinizi merak ediyorum