Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Herkes gibi olamıyorum

hedonist

Ay Yolcusu
Katılım
9 Kas 2020
Mesajlar
32
Tepki puanı
69
Puanları
21
Yaş
21
Dostlarım söyle bir şey var bende özellikle ailemin söylemesi üzerine farkettim ciddi olamıyorum daha doğru mealiyle maskülen etrafa kızgın bakış atan herkesin ondan korktugu saygı duyduğu biri olamıyorum . lakin söyle bir şey de var etrafında sözün geçmesi için ciddi bir kişilik ortaya koyman gerek samimiyet arttıkça saygı azalıyor bilirsiniz. şuan canım ne istiyorsa onu yapıyorum 19 yaşındayım her girdiğim ortamın komiği eğlencelisi oluyorum çevremin benden beklentisi ciddi biri olmam onları memnun etmek için kişiliğimimi değiştireyim yoksa böyle devam edip eğlendiğim istediğim gibi yaşamaya devam mı edeyim :7 cevabını bildiğim soruyu sormuş gibi oluyorum ama durum bu ailem baskı yapıyor.oğullarının ciddi sert kuul bir badboy olmalarını istiyorlar sanırım . üniler açılsada kurtulsak
 

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,933
Puanları
180
Maskülenlik sürekli kızgın, artist olmak değildir. Kafanda böyle bir algı olmasın. Eğlenceli bir tip olman kötü bir şey değil. Karşı cinsi daha çok çekersin, ancak sınırlar çizmessen, samimiyeti abartırsan sadece arkadaş, kanka olarak görülürsün. Sürekli ciddi görünmekle de itici, soğuk oluyorsun.

Gerektiğinde ciddi olup gerektiğinde ölçülü şekilde eğlenceli olmak en iyisidir. Başarabilene tabi. Kimisi çok ciddi olur ağzı laf yapamaz, kimisi çok konuşur boş konuşur. Akıl yaşta değil baştadır ancak çocuksu tipler bile yaş ilerlediğinde zamanla olgunlaşıyor.
 

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,933
Puanları
180
Kimsenin istediği gibi olmak zorunda değilsin, seven seni olduğu gibi sever. Ancak kendince bazı sınırlar çizmeli, kendini gerek karakter gerek kültür,bilgi bakımından geliştirmelisin ve bazı şeylerin farkına varmalısın.
 

Sonumut1

Venüs Yolcusu
Katılım
20 Ağu 2020
Mesajlar
33
Tepki puanı
83
Puanları
24
Hayatı nasıl yaşanılabilir kılmak istiyorsan özgür iradenle düşün ve kendin için neyi uygum gorüyorsan o şekilde yaşa.Kendi kararını kendin verebilecek yaştasın sonuçta.Dayatılanı kabul etme gerektiği yerde eğlenceli gerektiği yerde de bi kaya gibi sert,ciddi durman gerekir bazen.Ama yine de farkındalık sahibi bi insan olursan nerede nasıl davranman gerektğini bilir ve yaptıklarından dolayı stresse girmezsin güzel dostum.
 

surec

Merkür Yolcusu
Katılım
18 Eyl 2020
Mesajlar
166
Tepki puanı
194
Puanları
58
hocam kendini küçük düşürücü olmadığı sürece bir sıkıntı yok
 

Turkuaz

Ay Yolcusu
Katılım
19 Şub 2021
Mesajlar
22
Tepki puanı
47
Puanları
16
Dostum, kendimden örnek vereyim liseye geçene kadar konuşmayı, gülmeyi seven bazen bokunu çıkartan biriydim. Senin gibi etrafımda olgun biri ol artık, büyüdün gibi tepkiler almaya başladım, pek takılacak birşey değil sallamadım tabi.

Ama zaman geçince liseye geçtim, lise bitti derken. Çat! İstemsizce artık çok daha ciddi, olgun, fazla pişmiş artık ne derlerse o oldum peki ne değişti? Söyleyeyim, ağırbaşlı ol diyenler bitti şimdi ise biraz yüzün gülsün, çok ciddisin, tepki ver birazlar başladı :unsure: bosver milletin isteği bitmez.

(Favori Grubum bu arada RIP Chester Bennington)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst