Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Herşey Daha Güzel Olacak

lil tech

ruh deneyimcisi
Kendime verdiğim sözleri tutamadığım kaçıncı gün bilmiyorum tövbe edip bozduğum tövbelerin hesabı belli değil foruma gelmiştim bir şeyler değişmeli demiştim ama tekrardan kendime yenik düştüm ve bir çok savaşı kaybettim hayatım tam anlamıyla bir kaos içinde uçurumun kenarında kontrolden çıktı nasıl toparlayacağım bilmiyorum ama artık birşeyler değişmeli bu sefer gerçekten bu forumu bir günlük olarak kullanmak istiyorum aslında kendi ruhumla konuşup buraya dökmek istiyorum psikolojik buhran içindeyim potansiyeli olan birisiyim ama kendimi heba ediyorum kendim ve takıntılarım yüzünden. süreci başlatıyorum umarım herşey daha güzel olur 22 yaşındayım geriye dönüp baktığımda bir hiçlikte gibi hissediyorum her ne olursa olsun sonunda istediklerimi elde edicem artık bende normal insanlar gibi yaşamak düşünüp takılmadan yaşamak istiyorum içimdeki o karanlık taraf kabuğumu kırmam için son 3 senedir feryat içinde bana seslendi ben onu hiç duymadım umursamadım ama bişilerin bana seslendiğinin farkındaydım ve ben o sesi bu sefer dinlemeye başladım benim iyiliğimi tek isteyen o içimdeki kendime olan inancım çok şey yaşadım kendimce çok şey atlattım bu günlere kolay gelmedim kendimle ve insanoğluyla mücadele ettim yargılardan insanların düşüncelerini umursamıyorum bu benim hayatım ve benim kararlarım doğrusuyla yanlışıyla 22 yaşında vasıfsız bir insanım okul hayatım var ama biticek okulumu da bırakıyorum geriye dönüp baktığımda boşa geçmiş bir zaman dilimi görüyorum nasıl toparlıcağımı bilmiyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor psikolojimi bozuyor tek temennim hayatta olduğum sürece tekrardan başlayabilirim tekrardan tek tek yapabilirim mental sağlığım kötü özgüvenim çok düştü insan içine çıkmak bile istemiyorum kendimi bağımlılıklara verdim alkol sigara ve masturbasyon çok kötü etkiliyor hayatımı nasıl kazanacağım nasıl idame ettireceğim bilmiyorum ve bunu düşünmek beni bitiriyor bu yüzden bu sefer düşünmeyeceğim ve sadece çıkış yolları arayıp harekete geçicem hiçbirşeyden korkum yok bundan sonra dünyalık hiçbirşeyden korkmuyorum fakirlik insanların hakkımda düşünceleri aile hiçbiri umrumda değil umrumda olan tek şey bundan sonra kendim korkmuyorum çünkü Allah bana yolumu göstericek dini inancımda bir şer gelse bile hayırlıdır çünkü onun merhametindendir o zaten bütün sürecimden haberdar demek istediğim korkmuyorum ve uçurumun kenarında olan ve kimsenin umrunda olmayan bu hayatımı tek tek emek emek ilmek ilmek güzel bir hayat haline getireceğim.

bir devlet yurdundan içindekileri haykıran lil tech herşey daha güzel olacak…

BloodRien

Yoda
başarabilirsin dipten gelip en üst zirveleri gören bir sürü kişi gördüm

yapman gereken tek şey pes etmemek

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6