kylewalker
Yeni Üye
Arkadaşlar selam neverfap’in 7. gününde falanım gün saymadım. Arkadaşlar ben çok uzun zamandır mastürbasyon yapıyorum 12/13 yaşlarından beri. Fotoğraflardaki kadınlar beni çok heyecanlandırıyor. Instagram hesabımda çok beğendiğim kadınlar var onlara bakmamak için ınstagram hesabımı kapatıyorum ama arada açıp yalandan bakıyomuş gibi yapıyorum ve kapatıyorum biraz görüyorum. Şu anda zorlanıyorum çok yüksek hissediyorum kendimi sertleşiyorum ve uyuyamıyorum. Düşünceler aklımı bulandırıyor relapse olmamak için direniyorum. Hiç mastürbasyon yapmamak sağlıksızmış gibi düşünceye kapılıyorum bazen. Evlenip yuva kurmayı çok istiyorum ama bu pislik ile biriyle evlenirsem eşime haksızlık etmiş olurum. Sadık bir erkek olmak istiyorum ama bu süreçte “dışarıda çok fazla uyaran var. yaz ayı da geldi kadınlar çok açık giyiniyor biraz bak” gibi düşünceler geliyo ve uzaklaşmaya çalışıyorum. Bir kadına tutku ile baktığımda sürecimi bozmuşum gibi hissediyorum ve o gün mastürbasyon yapıyorum. Tutku ile bakmak ile süreç bozuluyor mu emin değilim ama çok sarsıyor. Bu süreci nasıl ilerletmeliyim?
Son düzenleme: