Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hiç Boşalmamak Mümkün Mü?

Ottoman

Venüs Yolcusu
Hiç boşalmamaktan kastım diyelim 18 yaşındasın ve nofap yapmaya kararlı bir insansın, 80 yaşına kadar yaşayacağını düşünürsen 62 yıl boyunca mastürbasyon yapmıyorsun ve cinsel ilişki yaşamıyorsun ve orgazm olmuyorsun, yani 62 yıl boyunca sen üreme içgüdünü iptal ediyorsun ve 62 yıl boyunca cinsel enerjini içinde biriktiriyorsun.

Ben bunları bazen düşünüyorum ve korkunç geliyor açıkçası, bunu başarmak özellikle böyle bir mükemmel enerjiyi bastırmak sizce ne kadar mümkün?

UBERMAN

Son Alkimist
Hiç boşalmamaktan kastım diyelim 18 yaşındasın ve nofap yapmaya kararlı bir insansın, 80 yaşına kadar yaşayacağını düşünürsen 62 yıl boyunca mastürbasyon yapmıyorsun ve cinsel ilişki yaşamıyorsun ve orgazm olmuyorsun, yani 62 yıl boyunca sen üreme içgüdünü iptal ediyorsun ve 62 yıl boyunca cinsel enerjini içinde biriktiriyorsun.

Ben bunları bazen düşünüyorum ve korkunç geliyor açıkçası, bunu başarmak özellikle böyle bir mükemmel enerjiyi bastırmak sizce ne kadar mümkün?
Semen Retention felsefesini araştırmanı öneririm. Enerjiyi bastırmayla uğraşırsan eninde sonunda başarısız olacaksın. Onun yerine enerjiyi yönlendirme ve vücutta bulunan spermleri geri dönüşümüne odaklanacaksın kardeşim.

Atacağım videoyu eğer kararlıysan izlemeni öneririm.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6