Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İçimdeki Umutsuzluk Kuyusu

honeybadger

Yeni Üye
ben de benzer bir süreç yaşadım çok dibe battım , hala da batıyorum 2.mezun yılım ve pmo bağımlılıgımdan dolayı surekli erteleyerek mukemmeliyetciliğime kacarak bu sene de hic devamlı ders çalışamadım , 9.sınıfta da sınıfta kalmıştım zamanında şimdi 21 yaşında kara kara düşünüyorum mecbur bir bölüme gidecem 2 yıllıkta olsa ama yapacak bir şey yok 1 haftadır yapmıyorum mast artık yenicem bu illeti. bol şans sana da inşallah düzeltiriz sorunlarımızı ben de yakında senin gibi yaşadıklarımı Flood yapıcam

UyKuSuZuM

Mars Yolcusu
ben de benzer bir süreç yaşadım çok dibe battım , hala da batıyorum 2.mezun yılım ve pmo bağımlılıgımdan dolayı surekli erteleyerek mukemmeliyetciliğime kacarak bu sene de hic devamlı ders çalışamadım , 9.sınıfta da sınıfta kalmıştım zamanında şimdi 21 yaşında kara kara düşünüyorum mecbur bir bölüme gidecem 2 yıllıkta olsa ama yapacak bir şey yok 1 haftadır yapmıyorum mast artık yenicem bu illeti. bol şans sana da inşallah düzeltiriz sorunlarımızı ben de yakında senin gibi yaşadıklarımı Flood yapıcam
bende 2.mezunluğa kaldım tavsiyelerin neler kralım

honeybadger

Yeni Üye
bende 2.mezunluğa kaldım tavsiyelerin neler kralım
dostum şöyle anlatayım bu süreçte youtube dan tavsiye videoları izleme ben yüzlerce izledim ama bunların hepsi tek bir yere çıkıyor ders çalışmaya video izlemenin nedeni de mükemmeliyetçilik zaten asla ama asla bunu yapma kendine bir konuya çalıırken %100 anlayacağım diye başlama %60 ını kavrasam yeter de ilerle zaten zamanla o konu oturacak , en önemlisi istikrar her gün düzenli çalışmak ister günde 3 saat ders çalış sene boyunca ama her gün düzenli sistemli çalış , sakına direkt 10 saatlere çıkacağım deme yazdan itibaren 1 saat ile başla sonra 2-3 günde bir 30 dk -30dk arttırarak bu süreyi aşmaya çalış bu da zaten çalışma alışkanlığını istikrarını sürdürmenin temel taşları olacak zaten yaz bitene kadar rahat 8 saatlere kolaylıkla çalışacaksın eminim . bu işin sırrı bana kalırsa küçük küçük başlamak aç gözlü olmadan hacca giden karınca gibi ilerlemek . ve kütüphaneye gitmeni öneririm fakat arkadaş ortamın varsa gitme ,(kötü arkadaş ortamı ,sürekli moalya çıkan seni aşağı çeken bir ortam çünkü en kralını yaşadım) , ve kesinlikle spora yazıl herhangi bir spor dalı oalbilir yüzme vs. git ama sadece gözün körermiş şekilde sınavı düşünürsen psikolojin biter

honeybadger

Yeni Üye
ben 3 yıldır hic calısamadım bu hastalık derecesi huylarım yuzunden inşallah sen başarırsın .

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6