EVLAD-I FATİHAN
Yeni Fapstronot
Var mı böyle hoşunuza giden size ilham olmuş film önerileri?
TRT belgeselin hayatta kalma mücadelesi veren büssürü belgeseli var onları izle sıkılmmassınVar mı böyle hoşunuza giden size ilham olmuş film önerileri?
"Trainspotting" eski bir filmdir ama izlemek istersen senaryo ve gerçekçilik açısından gayet kaliteli. Filmde eroin bağımlısı bir gencin yanındaki junkie arkadaşlarıyla nasıl bir sürece girdikleri konu alınıyor. Yalnız tetikleyicilere mutlaka dikkat ediniz. Benim önerim yüzünden relapse olmanızı asla istemem...Var mı böyle hoşunuza giden size ilham olmuş film önerileri?
Fight Clup , Scarface, Esaretin Bedeli, Forest Gump, Soul (animasyon Filmi)Var mı böyle hoşunuza giden size ilham olmuş film önerileri?
Sonunda başlığı doğru okuyan biriBaşlığı yanlış okumuşum şimdi farkettim biyografik demişsiniz hocam kusura bakmayın.Frida kahlonun filmi aklıma geldi bu tarz olan. Birde the beaitiful mind :şizofreni hastası olup iyileşen ünlü matematikçi jonh nash i ilham alan bi film.Unuttum açıkcası bu filmi ama izlediğimde baya etkilenmiştim. Aslında son zamanlarda baya izledim nikola tesla einstein biyografi filmlerini ama hatrladığım bişey ,bu tarz filmlerde ilham alıncak pek bi şey bulamadığımdı. Kişiden kişiye değişebilir tabi eyvallah
Biyografik Film ne ki ?Sonunda başlığı doğru okuyan biri
Bir kişinin hayatını anlatmayı konu alan edebiyat türüne biyografi denir. Filmlerinde ise gerçek hayattaki ilham verecek olan birinin hayatını tarafsız bir şekilde anlatan filmlerdir.Biyografik Film ne ki ?
Bilgi için Teşekkürler.O zaman Satranç Taşları (ismi böyle olması lazımdı) diye bir film var NASA-da çalışan matamatekçi bir kadının hayatını anlatıyorduBir kişinin hayatını anlatmayı konu alan edebiyat türüne biyografi denir. Filmlerinde ise gerçek hayattaki ilham verecek olan birinin hayatını tarafsız bir şekilde anlatan filmlerdir.
Bu arada yakalamışken sormak istiyorum Hocam. İsminiz Walter Bishop olduğuna göre Fringe de izlemişsinizdir. İzlediyseniz bu diziyi tavsiye eder miydiniz?Söylemeyi unuttum; Gizli Sayılar filmini öneririm, NASA'da çalışan 3 tane siyahi zeki matematikçinin başarıları ve siyahi olmaları yüzünden çektikleri sıkıntılar işleniyor.
Evet, bilim kurgu konusunda çok ama çok iyi bir film ilk bölümler sıkıcı olabilir vajina sonrasında ana konu ilerleyince dizi mükemmelleşiyor.Bu arada yakalamışken sormak istiyorum Hocam. İsminiz Walter Bishop olduğuna göre Fringe de izlemişsinizdir. İzlediyseniz bu diziyi tavsiye eder miydiniz?
Onun ismi öyle miydi ya ben yanlış yazmışım ?Söylemeyi unuttum; Gizli Sayılar filmini öneririm, NASA'da çalışan 3 tane siyahi zeki matematikçinin başarıları ve siyahi olmaları yüzünden çektikleri sıkıntılar işleniyor.
Bu filmi izleyen 100 de 95 ihtimal relapse olur ne yazıkki."Trainspotting" eski bir filmdir ama izlemek istersen senaryo ve gerçekçilik açısından gayet kaliteli. Filmde eroin bağımlısı bir gencin yanındaki junkie arkadaşlarıyla nasıl bir sürece girdikleri konu alınıyor. Yalnız tetikleyicilere mutlaka dikkat ediniz. Benim önerim yüzünden relapse olmanızı asla istemem...