Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Iliski Sorunu

Olllie35

Yeni Üye
Merhabalar 27 yasindayim ve benimle ayni yasta kiz arkadasim var.
Simdi buraya yakinma yada dertlesmek icin bu konuyu acmadim,sorum su ben memleketim harici bir sehirde calisiyorum ve kiz arkadasimdan uzaktayim.
Kiz arkadasimla 2 yildir beraberiz ve evlilik dusunuyoruz,ancak kiz arkadasimin ailesi cok baskici ve yanima bile arada gelmesine izin vermiyolar,ailesiyle tanistim ve birkac kez oturduk konustuk.
Ancak son izinde memleketime dondugumde kiz arkadasim ailesinin hep gonlu olsun diye benle az bulustu ve her bulusmada aksam ezaninda evde olma kaygisi sebebiyle kostur kostur(babasinin dayattigi bir kural-asiri dindar baba) evine gidiyordu ve her bulusmamiz yarim kaliyordu nerdeyse.
Bir diger sorun ise babasi ne derse onu dinligkr ve fikrini belirtmiyor.
Babasi evlilik kararimiza bile karisiyor ve verdigi sozleri tutmuyor.(kira gelirini bize verecekti güya)
Asil sorunumuz şu en son gitmeden babasi ve kiz arkadasimla evlilik planlamasi icin konuscaktik ama babasi bahane bulup beni eve almadi,kiza tepki gosterdigimde babamin bildigi vardir diye gecistirdi ve benim izinden ertesi gun donecegimi,aylarca birdaha sehre donmeyecegimi biliyordu.
Bu devirde ekonomi zor ve evlilik madden manen tek kisilik bir müessese degil kesinlikle.
Ancak kiz arkadasim ne ise girip birikim yapiyor(bahane olarak hic calismamasini gosteriyor)
Ne ailesi sozunu tutuyor ve en son benle gorusmekten kacindilar.
Nede kiz net bir adim atiyoe,hep bahane var.
Ancak benide her yonden kisitlamaya kalkiyor.
Bu konuda ne dusunecegimi sasirdim...

UBERMAN

Son Alkimist
Tam olarak soru nedir?

Okuduğum kadarıyla kızın ailesi seni istemiyor. Bunu şehir dışına çıkmana ramak kala evlerine almamalarından çok rahat anladım.

Eğer problem bahane ise hiç uzatmaya lüzum yok. Çünkü birisi bir şey istemiyorsa ve bunu söyleyecek yüzü veya cesareti yoksa bahane üretir.

Olllie35

Yeni Üye
Ailesi ile 2 kez gorustum izindeykende gitmeden evlilik konusunu acacaktim,ama son dk bahane bulynup alinmadim

Michelangelo

Yeni Fapstronot
Yaşça küçük bir kardeşin olarak, Kendi hayatı konusunda kendi fikrini belirtmeyen birisinden bir ömür geçeceğini düşünmüyorum Abi, bence herşeyi kapsamlı bir şekilde düşün,Tart Sonra karar ver abi.

izleyici1

Yoda
hocam kuralları
evlenmeden önce kız ve ailesi koyar
evlendikten sonra ise sen koyarsın

tavsiyem alttan al sabırlı ol
babasıyla veya kızla sakın tartışma işin yatar
ailenden bir büyüğünle git kızı iste

shape1
shape2
shape3
shape4