Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İlk Günlük

93TACHİ

Yeni Üye
Bugün 00.00 itibarıyla 1. günüm başladı. Hedefim şimdilik 1 hafta, bunu tamamlayacağıma inancım tam. Uyku düzenim bozuk olduğu için gece geç yatıyorum; umarım ilk günlerde bunu halledebilirim. Bu süreçte Reels ve TikTok ekran süremi de azaltmaya çalışacağım. Umarım 90 günü tamamlayabilirim. Yaklaşık 1 yıl önceki süreçte sınırda kalmıştım; bu sefer 90'ı yapacağım ve daha da üstüne çıkacağıma inanıyorum. Sizin de desteklerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Marshall

Yeni Üye
Başarılı bir süreç diliyorum, günlüğünü takip edeceğim, inşallah 90 güne birlikte ulaşacağız.

93TACHİ

Yeni Üye
Durum güncellemesi: Gün henüz bitmedi ama genel olarak durum iyi. Ufak bir kriz geldi fakat geçti. Kolumdan dolayı spora gidemiyorum ama yapacak bir şey yok, zamana bırakıyorum. Reels bakma süresini de biraz da olsa azalttım.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6