Imdb Hayat Kurtaran Özellik|Bir Film Ne Kadar Cinsellik İçeriyor?
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere IMBD sitesinin bizim için çok faydalı bir özelliğinden bahsetmek istiyorum. IMDB "Parents Guide" adı altında ailelerin filmler hakkında çocuklarına izletip izletemeyeceklerini öğrenmeleri için cinsellik, şiddet gibi unsurlarını kullanıcıların yorumlamasına izin veriyor. Peki bu özelliğin bizi ilgilendiren kısmı cinselliğe nasıl bakacağız?
1-IMDB sitesine girin ve film veya diziyi aratın.
Böyle bir ekran sizi karşılayacak. Örnek olması anlamında ben Squid Game dizisini koydum.

2- Sağ tarafta bulunan "All Topics" kısmına basıyoruz. Görüldüğü gibi "Parent Guide" kısmına basıyoruz.

3-Burdan sonra "Sex & Nudity" başlığı altında bir puanlama söz konusu.
Buradaki seviyeleri renklerinden veyahut ne anlama geldiklerinden anlayabilirsiniz. Bu dizi için "ılıman" kelimesi kullanılmış ve "turuncu" olarak ifade ediliyor. Ayrıca dizideki olan sahnelerden bahsedilip cinsellik seviyesi hakkında bilgi edinebilirsiniz. Aşağı doğru şiddet , kan , küfür ,uyuşturucu ve alkol durumu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sitenin güvenilirliği konusunda sıkıntınız olabilir . Bu konuyu dert etmeyin. Aşağıda "Malignant" (James Wan'ın yeni filmi) filmini görüyorsunuz. Filmi izledim ve gerçekten hiçbir çıplaklık yoktu. Squid Game dizisinide izledim ve orta derecede çıplaklık içeriyordu. Bilgiler güvenilir ve detaylar belirtiliyor . İyi günler diliyorum.

Bu siteden kısmen eski ve kaliteli filmleri bulabilirsiniz. Buradaki filmler kısmen az cinsellik içeriyor ve kaliteli.
Not:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.
Ayrıca IMDb top 250 için:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.
Son düzenleme: