Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İnişli Çıkışlı Duygular

Ozakan

Ay Yolcusu
Katılım
22 Eyl 2021
Mesajlar
48
Tepki puanı
67
Puanları
21
Normalde duygularını kontrol eden biriyim ve belirli bir ritimde ilerler duygularım ,ama son günlerde inişli çıkışlı duygular ve hareketler sergiliyorum aynı gün içinde kimseyle konuşmak istemeyip enerjim birden düşüyor ve birden bir bakıyorum atılganlığım ve cesaretim zirve yapmış ortamın temeli olan eğlenen ve kendi yolunda her şeye meydan okuyan bir insana dönüşüyorum ,sürecimde 38. gündeyim galiba flatline dönemini yaşıyorum bu dönemden nasıl sağ çıkabilirim sizin düşünceleriniz neler?
 

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
Katılım
15 May 2021
Mesajlar
806
Tepki puanı
1,862
Puanları
160
Kafana çok takmamanı ve bir süre için rutin düzen uygulamanı tavsiye ederim. Sevdiğin yararlı işlere yönelebilirsin. Bu aralar sade müzikler dinlemek, kendin için ideal olan bir sporu yapmak, sanatsal veya mantıksal herhangi bir aktivite yapmak seni rahatlatabilir. Bu dönem içerisinde kendinde gördüğün gelişmeler neler sence? Sence süreç sana ne kazandırdı? Bu gelişmeleri de paylaşırsan sevinirim, bu tür gelişmeler süreçte kişiye gerçekten motivasyon kaynağı oluyor. Ayrıca forumda “flatline dönemi” yaşayan kişilerin hikayelerini de okuyabilirsin, psikolojik olarak etkileri benzer oluyor. Sürecinde başarılar dostum, en iyi şekilde devam! :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: IHG
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst