Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Insanlar Ve Cevre Ile Problem

Aethelwulf

Uranüs Yolcusu
Insan iliskilerinde biraz ciddi olsan mesafeli vs insanlar birsey demeye cekiniyorlar kendlerini geri cekiyolar. Diyon insanlar benden korkmasin cekinmesin oldugumdan buyuk gormesn biraz insani tarafmi gosterim biraz problemlernden yasadign sorunlardan bahsediyon , bu seferde asiri kucuk goruyolar , mesafesizlik basliyor. Tavirlarda ozensizlik. Varmi benzer durumda olan

Lazrail

Emektar Üye
Insan iliskilerinde biraz ciddi olsan mesafeli vs insanlar birsey demeye cekiniyorlar kendlerini geri cekiyolar. Diyon insanlar benden korkmasin cekinmesin oldugumdan buyuk gormesn biraz insani tarafmi gosterim biraz problemlernden yasadign sorunlardan bahsediyon , bu seferde asiri kucuk goruyolar , mesafesizlik basliyor. Tavirlarda ozensizlik. Varmi benzer durumda olan
Kankam sorunlarından bahsetme. Ama mesafen hep aynı olsun. Fazla samimiyet hep sıkıntı çıkarıyor. Yaşın kaç bilmiyorum. Ama ben üniversitedeyken de lisedeyken de hep saygı duyulmayan biriydim. Boyum 170 kilom 60. Ha kalıplı olup da saygı görmeyen insanlar var. Ama eğer fiziğin düzgünse içgüdüsel olarak saygı duyarlar. Sen soğuk olmaya devam et ve dalga konusu olacak veya arkandan bunun da dertleri olmasa biz nasıl eğleneceğiz. Demesinler. Susarsın bu da havalarda derler konuşursun eğlenirsin şaka yaparsın mal herhalde derler. Havalarda desinler boş ver. Elit mekanlarda takıl. Enstrüman çalınan yerlerde. Ne biliyim aklı başında maymundan farkı olanların olduğu yerde bulun.

Loner II

Merkür Yolcusu
Valla hocam üniversitede çok yaşadım bunu, herkesi memnun edebileceğin bir orta yol mümkün değil. Herkesi zaten boş vermek lazım, sanki çok önemliymiş gibi insanlar. Bu durumu herkeste yaşıyorsan kendinde de bir sorun olabilir ama belli insanlarda yaşıyorsan o zaman o ortam sana uygun değildir.

Bilmiyorum, yaklaşana yaklaşmak en iyisi sanki.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6