Aslında sosyal medya gayet iyide, insanlar berbat ediyor işi. Yani örneğin facebookun kurulma sebebi işte birbirini bulmak isteyen insanların facebook üzerinden birbirini bulup iletişime geçmesiydi, yani 10 yıl önce mahallenizden taşındınız ve arkadaşınızla iletişiminiz kesildi, facebook sayesinde birbirinizi bulabilecektiniz. Ama şimdi amacından saptı sosyal medyaların hepsi. Facebook'da abuk subuk sayfalar türedi, instagrama giriyorsunuz mizah sayfaları var ama sayfalar sadece boş beleş şeyler paylaşıyor, reklam paylaşıyor, arada bir beğeni almak için yarı çıplak kadınları paylaşıyorlar, geçenlerde bütün büyük sayfalar ''Bu hatuna bir like gelir mi ? sjsjsjs'' gibi abuk subuk açıklamalarla barbara palvini paylaşıyordu mesela. Yani aslında yararlı ve iyi birşey sosyal medya ama bunu icat edende insan, içine s**anda insan. Ben facebooku silmedim, üye olduğum kaliteli bir grup var ve orada kendimizce tartışıyoruz, eğleniyoruz. Instagramda'da üye olduğum bir havacılık grubu var, o yüzden instagramida silmedim. Ama genel olarak gerçekten gereksizleşti artık sosyal medya uygulamaları, özellikle Facebook. Şu anda üye olduğum grup olmasaydı facebook kullanmayı çoktan bırakmıştım ben. Sosyal medyayı silmek zorunda değilsiniz, sadece kendi yararınıza kullanmayı öğrenin. Kendimden örnek vereyim, ben havacılığa çok meraklıyım, havacılıkla ilgili sayfaları takip ediyorum genel olarak, solotürkü takip ediyorum, türk yıldızlarını takip ediyorum. Mizah sayfalarınıda takip ediyorum, ama abuk subuk bir şey paylaşan bir sayfa gördüğümde takipten çıkıp direkt engelliyorum.