Bruh
Yeni Fapstronot
Selamün Aleyküm. Size açtığım bir konuda istemsiz cinsel has problemi den bahsetmiştim. Boxer'in içinde cinsel org@nımın duruşu bile haz veriyor. 24 Saat içinde 31 çekmesem bile cinsel haz almadığım 1 DAKİKA BİLE YOKTUR BENCE. Delirmek üzereyim. Çok fena vesvese yaptığımı biliyorum, kafaya takmamak gerektiğini biliyorum ama olmuyor.Özellikle namaz konusunda çok sıkıntı oluyor. Abdestimi korumaya çalışırken bir deli benden daha normal görünebilir. Ne yapacağım bu gidişle Cuma'ya bile gidemeyebilirim. Ayrıca doğru düzgün oturamıyorum bile. 13 yaşındayım aileme bahsetsem dayak yiyebilirim. Psikoloğa gitmeye utanıyom. Gidemem de zaten kimlik falan ister E Nabız a falan ne yaptığımın kaydı görünür. Evet tms yaptım ama kafama getirmeyeyim dedikçe geliyor aklıma. Namazdayke eğilip kalkarken gelen zevkten veya zorlamadan ya da psikolojk olarak bir şeyler çıkıyor. Bakın abartmıyorum, 24 SAATİN BİR DAKİKASI BİLE istemsizce cinsel haz almamaya çalışmayarak geçmiyor. Nasıl kafaya takmayacağım ? Bu his yüzünden ne iş yapasım ne yürüyesim geliyor. En fazla bisikleti rahat sürüyorum. Bakın bisiklet sürerken bile yürümekten daha az cinsel haz alıyorum. Milletin cinsel anlamda hiç bir şey hissetmeden hoplayıp zıplaması kafayı yedirtecek.