Çok uzatmayacağım sürecimin ikinci haftasındaydım. Kütüphanede eski sevgilimi gördüm ve beni çok fazla tetikledi geçmişte yaptığım pişmanlıklar kafamın içine yanıp durdu. Böyle durumlar ne için önerirsiniz?
Kanka doğal dopamin kaynaklarını kovala boşver kızı biz hayatımıza odaklanacağız basit şeylerle mutlu olalım ki fazlası bizi bozmasın kötü durumlarda kendini aratmasın güç kazanalım statü kazanalım saygı kazanalım bunlar kolay kolay gitmez 1 hafta çalışma aynaya bakınca kas kütlende azalma görürsün ama gücün o denli çabuk gitmez güçlenmeliyiz hayat güçsüze acımıyor dinlenip daha güçlü döneceğiz
hayatımıza odaklanmazsak ilerde nasibimiz olan kıza ve çocuklarımıza iyi bir hayat yaşatamayacağız veya onu hiç bulamayacağız çocuklarımız oyuncak istediğinde özgürce alamayacağız
doyurman gereken bi ailen var
düştüğünde bunu düşün eğer dini bir inancın varsa tanrın sana güveniyor ve vardır bi bildiği sürece güven çalışmaya devam pes etmek yok böyle şeyleri yenilgiler olarak kodlamalıyız beynimize yoksa sıkıntı
Çok ayrıl barış yaptığım ilişkim olmuştu şimdi benimde şu zamanlarda aklıma geliyor ve şunu diyorum kendimi mahvetmişim tam bir beta erkekmişim kızın beni yok saymasına şaşmamalı çok pişmanım ama geçmiş geçmişte kaldı geçmişte böyle kötü olaylar yaşamasaydım şimdki halime yoğurulamazdım açıkçası
hayata karşı bakış açımı ve kendini kendine kanıtlama dürtüsü verdi çok fena
ilişkimizde izlediğimiz ilk film kader filmiydi ilişkimizin sonuda kader gibi bitti ben bekir gibi gavat olmuştum sadece kızın peşinde koşan bazen onu reddeden ama içten içe hala takıntılı
o ise arada bir hatırlatıp kendini sonra ilişkimizin bozulmasına sebep oluyordu şuanki kafamla asla izin vermem ve hala beni şuanlarda kötü hissettiren hayatımın dönüm noktalarından biriydi tamda lise döneminde muhtemelen sende şuan lisedesin veya yeni bitti iyileşmek zaman alıyor