Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

İyikilerim Olacak #Keşke olmayacak

iyiolmakisteyen

Ay Yolcusu
Katılım
28 Tem 2021
Mesajlar
22
Tepki puanı
59
Puanları
16
Yoruldun mu? Yapacak bir şey tam bulamıyor musun? Tetikleyiciler çok mu etkili? İstemediğin halde mi yapıyorsun? Artık iyileşmek istiyorum seni duyar gibiyim. Yeni sene hoşgeldin demek istiyorsun. Heyecanlı ve umutlusun azıcıkta olsa evet bize biraz olması bile yeter. Çünkü gelişim var. Ben sana burada tamamen var sonuç güzel olacak diyemem sonra bittiğinde küfür işitmek istemem. Ama bizim için iyi bir adım. Neverfap iyi ama konu bakımından bazen yetersiz görüyorum. Zaten her şeyin mükemmel olmasını bekleyemeyiz. Bizimle beraber büyüyecek burası bizde emek ve çaba göstermeliyiz.


Bu seriye birlikte bir başlayalım derim çünkü biz yani içimdeki bilinmeyen beni iç huzurumu bulup tanıyabileceğim. Sonuç size bağlı her şey tamamen size ait benim hayat mottom eğer ben başlattıysam bitirmekte benim elimde. Çünkü tercihi biz yapıyoruz ne yaşarsak yaşayalım kendimizi suçlamayı değil onu anlayıp doğru yönlendirmeye bakalım yoksa hayat zehir zıkkım olur. Bende olmuştu ben kendime neden yaptım dediğimde bir sürü neden var. Say say bitmez. Dopamin, serotonin, oksitosin üçlüsüne düştük mü vay halimize oluyor. Takılmayı doğru yönlendirin hayatta vicdan azabı da çekeceksiniz mutlu da olacaksınız toprağa gömdüğünüz her şeyi gün yüzüne çıkarın ve yapın utanmayın kendinizden onlara müdahale etmeye başlayın zor çok zor ? Hakikaten emek vermeden yemek olmuyor. Bizim hastalığımız bizim elimizde hadi kardeşlerim başlayalım bunu ne zaman gördüysen lütfen hemen başla erteleme çünkü o da bir bağımlılık. Buna değineceğim ama 3 günde bir takip programı yapalım.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
409
Tepki puanı
936
Puanları
160
Kanala baktım güzel içerikler var. Bunu bizimle paylaştığın için teşekkürler. En kısa zamanda bende başlıyorum.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst