Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Jack Reacher'in Doğuşu

JailBreak

Venüs Yolcusu
Zaten ben birilerinin işine yaradıkça mutlu oluyorum. İş Sağlığı ve Güvenliği sınavına çalışırken sayısız insana yardımım dokunmuştur. Onların bir "Çok teşekkürler" mesajıyla dünyalar benim olurdu.

Forumdaki yazıların aktifliğin vs yardım etmeyi sevdiğin gerçekten belli zaten abi.

SlaveToMaster

Münzevi Adam
Evet, arkadaşlar. Süreç günlüğümü sildim çünkü zayıf yanlarımın bilinmesini istemiyorum. Okuyanlar oldu çoktan ve bana özelden yazanlarınız da oldu. JailBreak ve Loner II bunlardan ikisiydi. İkisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum bunun için. Yazmaya devam eder miyim hiç bilmiyorum. Tek bildiğim, gün gün girmeyecek olmam, eğer girersem.

JailBreak

Venüs Yolcusu
Evet, arkadaşlar. Süreç günlüğümü sildim çünkü zayıf yanlarımın bilinmesini istemiyorum. Okuyanlar oldu çoktan ve bana özelden yazanlarınız da oldu. JailBreak ve Loner II bunlardan ikisiydi. İkisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum bunun için. Yazmaya devam eder miyim hiç bilmiyorum. Tek bildiğim, gün gün girmeyecek olmam, eğer girersem.
Ne demek abi, yanındayız her zaman.
👑❤️

UyKuSuZuM

Mars Yolcusu
Forumdan kovulan çocuğun gazına gelmiştim dün. Sadece biraz daha geri planda kalmaya karar verdim artık. Yazdığım gönderilerin birçoğunun da dandik olduğunu kabul ediyorum.

Senin önünde saygıyla eğiliyorum, gerçekten erdemli adamsın. Bunu gönderilerin dandikti anlamında demiyorum, yanlış anlama. Kendini eleştirebilmen bence bu zayıflık değil, be üstadım.

SlaveToMaster

Münzevi Adam
Senin önünde saygıyla eğiliyorum, gerçekten erdemli adamsın. Bunu gönderilerin dandikti anlamında demiyorum, yanlış anlama. Kendini eleştirebilmen bence bu zayıflık değil, be üstadım.
Kendimi eleştirmezsem statükoyu sorgulamamış olurum. Bu da birileri hayatta bir yerlere gelirken benim yerimde saymama neden olur.

SEDOU12

Uranüs Yolcusu
Açık konuşucam seni ilk gördüğümden beri sende bişeylerin eksik oldunu düşündüm böyle mesajlarında bi hamlık bi pişmemişlik vardı ki dünkü gaza gelişinden kısmen haklı oldumu anladım ama bugünkü şapkayı önüne alıp kendini irdelemen bu hamlığı gidermek namına büyük bi adımda (Muhakkak içinde güzel düşünceler var bu seziliyor yazılarından ama biraz daha pişmen lazım bence tecrübe kazanman lazım oldscholl üstat gibi )(kimse yanlıl anlamasın kimseye üsten bakmak gibi bi amacım yok sadece durumla alakalı bi iç görümü paylaşmak istedim
Dip not:Bu arada benden büyükmüşsün abi üsteki dil benden küçük biri diye düşübüp yazmıştım pardon valla ayıp oldu sanada

Son düzenleme:

SlaveToMaster

Münzevi Adam
Açık konuşucam seni ilk gördüğümden beri sende bişeylerin eksik oldunu düşündüm böyle mesajlarında bi hamlık bi pişmemişlik vardı ki dünkü gaza gelişinden kısmen haklı oldumu anladım ama bugünkü şapkayı önüne alıp kendini irdelemen bu hamlığı gidermek namına büyük bi adımda (Muhakkak içinde güzel düşünceler var bu seziliyor yazılarından ama biraz daha pişmen lazım bence tecrübe kazanman lazım oldscholl üstat gibi )(kimse yanlıl anlamasın kimseye üsten bakmak gibi bi amacım yok sadece durumla alakalı bi iç görümü paylaşmak istedim
Dip not:Bu arada benden büyükmüşsün abi üsteki dil benden küçük biri diye düşübüp yazmıştım pardon valla ayıp oldu sanada
Sorun değil dostum. Evet, haklısın. oldschool abi gibi biri olmayı istiyorum. İmrenilecek çok özelliği var kendisinin. Ve zaten ben çok eksiğimin olduğunu kabul ediyorum.

SlaveToMaster

Münzevi Adam
16.05.2025
Dün çok fazla telefona baktım. 11 saat! Bu bana yakışmıyor, hem de hiç yakışmıyor. Bunun sebebini biliyorum (hastalığı engellemenin ilk adımı teşhis koymaktır): Boş zamanımı değerlendiremiyorum. İnernet paketimi daha iradeli kullanmalıyım. Bu yazı tabiri caizse kendimi parçalayarak geçireceğim.

Yapmam Gerekenler​

• Telefona günde en fazla 2-3 saat bakacağım. O sürede de gerekli şeylere bakacağım.
  • Kendime yaz için program yapacağım. Öğrenmem gereken şeyleri öğreneceğim. Sadece kendimi geliştirme odaklı olacağım.
  • Daha az konuşup daha çok dinleyeceğim.

Son düzenleme:

SlaveToMaster

Münzevi Adam
17.05.2025

Dün okumaya başladığım bir kitapta "Değişim 'Artık bu kadarı yetti,' dediğiniz anda başlar" diyordu. O adam için o an küçük bir kız çocuğuna okula kitap alınsın diye 10 Dolar verememesiyle başlamış, benim için de bugün "Artık bu kadar ezik ve sinmiş biri olmak yetti," demekle başladı. Yapay zekâ gibi bir nimet varken onu kullanayım dedim ve sessizlik içerisinde kendimi seçici sosyalliğe hazırlayacak bir plan yapmasını istedim, o da sağ olsun detaylı bir program yaptı bana. Buna bağlı olarak bundan sonra buraya belki fazla uğramayabilirim (Arada insanlara yardımcı olmak dışında). Çünkü internet kullanımımı idareli bir şekilde dağıtacağım (Sadece yararlı şeyler için).

Yani anlayacağınız gerçek bir Jack Reacher doğacak.

SlaveToMaster

Münzevi Adam
18.05.2025
Bugün relapse oldum ve neden olduğumu biliyorum. Yani bugün yaşanan şey sadece onun bir parçasıydı ama bundan önce de beni buna sürüklediğini düşündüğüm şeyler var. Bunlardan bazıları:

• Saçma sapan elektronik müzikler/remixler. (Negatif bir uyaran olduğunu düşünüyorum.)
  • İnternette hiç tanışmayacağım kişilerle sohbet etmek. (Hem yüksek değerli bir adamın yapacağı bir şey değil zamanı harcamak hem de o sitede de beni uyaran şeyler vardı kız fotoğrafları gibi.)
  • Gün içerisinde çok fazla boş zaman bırakmak. (Eskideki erkeklerle kendimi kıyaslayınca kötü hissetmeme bile neden olan bir şey aslında. Boş zaman demek, zihnin kötü düşüncelere yönelmesi demektir çünkü aynı zamanda.)

🧩 Çözüm Ne Peki?

• Tamamen klasik müzik ya da opera dinlemeye başlayacağım (Gerçek müziğin onlar olduğuna inanıyorum.)
  • Tanışmayacağım kişilerle yazışmamayı bir prensip haline getireceğim (Bunu çoktan yapmalıydım zaten. Ah aptal kafam, ah!)
  • Yapay zekâya hazırlattığım programda yapabileceklerimi o program haricinde yapacağım (Hiç yoktan iyidir, değil mi?)
  • 🏆 Ekstra: Hem kendimi hem de düşmanlarımı (bağımlılıklar, Asperger vs.) daha iyi tanımak için araştırma yapmaya başlayacağım.
  • 🏆 Ekstra - 2: Bir gıda mühendisliği mezunu olarak sitede insanları bilgilendirmek amaçlı bilgiler paylaşacağım (Tabii özgün olsun diye önce detaylı araştırma yapacağım.)

SlaveToMaster

Münzevi Adam
19.05.2025
Bugün çok daha verimli geçti. Sabah önce bahçedeki kesili çimleri el arabasına yükleyip boş araziye attım. Bulaşıkları yıkadım. Sonra da evin zeminine ve merdivenlere vileda yaptım. Evet, yine telefonda çok vakit geçirdim (ve bunun farkındayım) ama daha çok araştırma yapmak için ve bir süredir konuşmadığım arkadaşlarımla iletişim kurmak için kullandım (WhatsApp aracılığıyla).

SlaveToMaster

Münzevi Adam
20.05.2025
Bugün maalesef çok fazla bir şey yapamadım. Ya beynim çalışmayı durdurdu ya da ben günümü nasıl doldurabileceğimi bilmiyorum. Ya da ikisi birden. Bugün tek yaptığım şey sosyal medyadan nasıl gelir elde edebileceğimi araştırmak oldu. Peki ya düşüncem? "Sosyal medyadan uzun süre önce çıkmıştım toksik olduğu için. Şimdi bir amaç için olsa bile girmiş olsam ya aynı şeyleri deneyimlersem?" diye düşündüm sadece. Şimdi şöyle bir şey söz konusu: Ben gelir elde etme uğruna aynı kitleye tahammül etmeli miyim? Tabii bu soruyu sormama rağmen bu alanda ilerlemek isteyip istemediğimden emin değilim.

Neler Yapacağım?​

• Telefona bakma süremi maksimum 2-3 saate indireceğim (Bunda kararlıyım artık; buraya da 5 dk. girip çıkarım bundan sonra. Zaten internet paketim bitmek üzere, bu yüzden telefonda geçirdiğim vakit de azalır).
  • Daha fazla okuyup araştıracağım. Kendimi bilinçlendirmek için çeşitli konularda okuma yapacağım (Zaten yıllardır yaptığım bir şey).
  • Günde 1 saat gözlem yaparak yürüyüş yapacağım. "Bu toplumdaki konumum ne?" diye iyice düşüneceğim.
  • İnsanları gözlemleyip sahip oldukları enerjiyi tespit etmeye çalışacağım. Aynı zamanda kimler bulunduğu ortamda güç sahibi diye bulmaya çalışacağım.
  • Bana bir şey sorulmadığı sürece konuşmayacağım. Böylece insanların bana olan ihtiyaçlarını arttırmış olacağım. (4. Yasa: Her zaman gerekenden daha az konuş.)

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6