SlaveToMaster
Münzevi Adam
.
Son düzenleme:
Sağ ol, dostum. Şimdi baktığımda "İyi ki hayattayım" diyorum. İleride baktığımda da "İyi ki pes etmemişim," diyeceğim.İlk entry okurken kendi hayatımı anımsattı. Kolaylıklar
Ne demek abi bana da çok iyi geliyor, gerçekten bir şeyler katıyorsun bana.Durumu anlattım, dertleştik biraz. Bana iyi geldi.
Zaten ben birilerinin işine yaradıkça mutlu oluyorum. İş Sağlığı ve Güvenliği sınavına çalışırken sayısız insana yardımım dokunmuştur. Onların bir "Çok teşekkürler" mesajıyla dünyalar benim olurdu.
Ne demek abi, yanındayız her zaman.Evet, arkadaşlar. Süreç günlüğümü sildim çünkü zayıf yanlarımın bilinmesini istemiyorum. Okuyanlar oldu çoktan ve bana özelden yazanlarınız da oldu. JailBreak ve Loner II bunlardan ikisiydi. İkisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum bunun için. Yazmaya devam eder miyim hiç bilmiyorum. Tek bildiğim, gün gün girmeyecek olmam, eğer girersem.
Forumdan kovulan çocuğun gazına gelmiştim dün. Sadece biraz daha geri planda kalmaya karar verdim artık. Yazdığım gönderilerin birçoğunun da dandik olduğunu kabul ediyorum.Ne demek abi, yanındayız her zaman.
![]()
Forumdan kovulan çocuğun gazına gelmiştim dün. Sadece biraz daha geri planda kalmaya karar verdim artık. Yazdığım gönderilerin birçoğunun da dandik olduğunu kabul ediyorum.
Kendimi eleştirmezsem statükoyu sorgulamamış olurum. Bu da birileri hayatta bir yerlere gelirken benim yerimde saymama neden olur.Senin önünde saygıyla eğiliyorum, gerçekten erdemli adamsın. Bunu gönderilerin dandikti anlamında demiyorum, yanlış anlama. Kendini eleştirebilmen bence bu zayıflık değil, be üstadım.
Sorun değil dostum. Evet, haklısın. oldschool abi gibi biri olmayı istiyorum. İmrenilecek çok özelliği var kendisinin. Ve zaten ben çok eksiğimin olduğunu kabul ediyorum.Açık konuşucam seni ilk gördüğümden beri sende bişeylerin eksik oldunu düşündüm böyle mesajlarında bi hamlık bi pişmemişlik vardı ki dünkü gaza gelişinden kısmen haklı oldumu anladım ama bugünkü şapkayı önüne alıp kendini irdelemen bu hamlığı gidermek namına büyük bi adımda (Muhakkak içinde güzel düşünceler var bu seziliyor yazılarından ama biraz daha pişmen lazım bence tecrübe kazanman lazım oldscholl üstat gibi )(kimse yanlıl anlamasın kimseye üsten bakmak gibi bi amacım yok sadece durumla alakalı bi iç görümü paylaşmak istedim
Dip not:Bu arada benden büyükmüşsün abi üsteki dil benden küçük biri diye düşübüp yazmıştım pardon valla ayıp oldu sanada