Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kaçışınız Mastürbasyon Olmasın

Kaptan joker

Venüs Yolcusu
Katılım
21 Eyl 2021
Mesajlar
89
Tepki puanı
118
Puanları
39
Bir insan başarıya ulaşamıyorsa, bir şeyi elde edemiyorsa kesinlikle mastürbasyon yapıyordur. Örnek; 2 ay önce epeydir konuşmadığım eski kız arkadaşıma yazdım. Konu konuyu açtı, buluşmak istediğimi söyledim. Biraz naz yaptı bende üstelemedim, hemen bir mastürbasyon ve konu orada kapandı. Yani mastürbasyonla bitirmeseydim finali, o gün onunla buluşup bir şeyler yaşardım. Ama ben kolay olanı seçtim. Kesinlikle bırakın arkadaşlar.
 

None

Emekli Moderatör
Katılım
30 Ağu 2020
Mesajlar
452
Tepki puanı
943
Puanları
160
Uyuşturucunun prensibiyle tamamen aynı, yaptığında o an hayatın bütün stres ve sıkıntılarının yok olduğunu zannediyorsun ama sadece hayatın zorlukların erteleyip daha da büyümelerine sebep oluyorsun. Başka bir örnekle bir bankaya olan kredi borcunu kapatmak için başka bir bankadan kredi çekmek gibi bir şey
 

Kaptan joker

Venüs Yolcusu
Katılım
21 Eyl 2021
Mesajlar
89
Tepki puanı
118
Puanları
39
Kesinlikle öyle. Mast yapınca stresinin biteceğini zannediyorsun fakat dahada büyüyor
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst