Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kadınlara Karşı Ilgisizlik Ve Motivasyon Eksikliği

El-Turco

Herşey özgürlük için
merhaba forumdaki yoldaşlar öncelikle herkese başarılar diliyorum şu sıralar kadınlara karşı bende aşırı ilgisizlik başladı böyle dışarda kadınlar tarafından fark ediliyorum ve kadınlar bi hamle yapmamı bekliyor ama bende tavlama motivasyonu hissedemiyorum önceden sürecimin 30.gününden sonra kadınlara yaklaşma motivasyonu olurdu şimdi 50.günlerdeyim ve motivasyon bulamıyorum sadece kendi geliştirdiğim startuplarla ilgileniyorum ve tek derdim para kazanmak gece rüyamda bile para görüyorum işime odaklandım ve kadınları pek önemsemiyorum ve libidomda düşük şu sıralar bazen sabah uyanınca dimdik uyanıyorum ama gün içinde dışardayken kadınlara karşı bir ilgisizlik var üzerimde bu da sürecin bir parçası mı?

notfapper

Venüs Yolcusu
bildiğim kadarıyla flatline diyolardı bu aşamaya biraz sürüyormuş beynin kendi sistemini yeniden programlaması ile alakalıdır tahminimce geçer

root

Jüpiter Yolcusu
Ben 37. Gündeyim aynı durum bende de var önceki süreçlerimden bildiğim kadarıyla normalde daha libidolu olurdum kadınlara karşı ilgim baya yüksek olurdu ama en nihayetinde diyorum ki buda flatline'dan dolayıdır. 2 hafta fln daha böyle sürer diye düşünüyorum eğer sende bu durum değişirse değişme gününü yazar mısın.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6