Sametak256
Merkür Yolcusu
Bu hayatta çok az bir alan haricinde,
birçok şey kendi kontrolümüz dışında gerçekleşiyor.
Bağımlılıklar çeşitlilik arz ediyor ve birçok şey artık bağımlılık yapabiliyor.
Hayatın ne getireceği ve sizden neleri alıp götüreceği hiç belli olmaz.
Yıllarca birşeylere bağımlı olmazsın ve hayatında bir daha birşeylere bağımlı olmayacağını düşünürsün,başına öyle şeyler gelirki kendini kaybedersin yine birşeylere bağımlı olursun.
Herkes herşeyle başa çıkamaz ve her zaman size yardım edecek birilerinide bulamazsınız.
Dikkatli-temkinli olmaya çalışıyorum,
Seçimlerimin sonuçlarını düşünerek hareket etmeye gayret ediyorum,tabi bunlarıda abartmıyorum.
Bakın hiçbirşeyin bir garantisi yok,
hayatımda beklenmedik çok şey oldu.
Bu sebeble artık hayatımı herbirşeyiyle kabul ettim-buna razı oldum.
Bakın bu hayatta ben kendime kaç defa bir amaç belirledim-hedefler koydum-planlar yaptım-program yaptım bilmiyorum,
elimden geldiğince hayatımda kendim için güçlü bir irade ve sağlam bir disiplin inşa etmeye çalışıyorum.
Birşeylere bağımlı olmamaya çalışıyorum.
Birşeylere bağımlı olursamda bağımlılıklarımı bırakmaya gayret ederim.
Bağımlılıklarımı bırakamasamda onlarla hayatımı yaşamaya çalışırım,tabi bu kötü bir durum ama bazen gerçekten birşeyler sizin istediğiniz kadar iyi olmayınca,kötü durumları bile kabul edecek-bunlara razı olacak hale geliyorsunuz.
Herkesin kaderi kendi sorumluluğundadır,denir.
Fakat unuttukları birşey var:
Hem kendi içimizde,
Hemde kendi dışımızda hayattaki seçimlerimize yön veren birçok faktörde vardır.
Size diyeceğim son şey şu:
Hayatımızda birşeyler oluyor ve er yada geç bir şekilde geçiyor,birşeyler geçmesede kabullenip-razı oluyor birşeylerle yaşamayı öğreniyoruz.
Yani bu hayatta birşeyleride fazlada kafaya takmamak lazım,dozunda umursamazlık bence en iyisi.
birçok şey kendi kontrolümüz dışında gerçekleşiyor.
Bağımlılıklar çeşitlilik arz ediyor ve birçok şey artık bağımlılık yapabiliyor.
Hayatın ne getireceği ve sizden neleri alıp götüreceği hiç belli olmaz.
Yıllarca birşeylere bağımlı olmazsın ve hayatında bir daha birşeylere bağımlı olmayacağını düşünürsün,başına öyle şeyler gelirki kendini kaybedersin yine birşeylere bağımlı olursun.
Herkes herşeyle başa çıkamaz ve her zaman size yardım edecek birilerinide bulamazsınız.
Dikkatli-temkinli olmaya çalışıyorum,
Seçimlerimin sonuçlarını düşünerek hareket etmeye gayret ediyorum,tabi bunlarıda abartmıyorum.
Bakın hiçbirşeyin bir garantisi yok,
hayatımda beklenmedik çok şey oldu.
Bu sebeble artık hayatımı herbirşeyiyle kabul ettim-buna razı oldum.
Bakın bu hayatta ben kendime kaç defa bir amaç belirledim-hedefler koydum-planlar yaptım-program yaptım bilmiyorum,
elimden geldiğince hayatımda kendim için güçlü bir irade ve sağlam bir disiplin inşa etmeye çalışıyorum.
Birşeylere bağımlı olmamaya çalışıyorum.
Birşeylere bağımlı olursamda bağımlılıklarımı bırakmaya gayret ederim.
Bağımlılıklarımı bırakamasamda onlarla hayatımı yaşamaya çalışırım,tabi bu kötü bir durum ama bazen gerçekten birşeyler sizin istediğiniz kadar iyi olmayınca,kötü durumları bile kabul edecek-bunlara razı olacak hale geliyorsunuz.
Herkesin kaderi kendi sorumluluğundadır,denir.
Fakat unuttukları birşey var:
Hem kendi içimizde,
Hemde kendi dışımızda hayattaki seçimlerimize yön veren birçok faktörde vardır.
Size diyeceğim son şey şu:
Hayatımızda birşeyler oluyor ve er yada geç bir şekilde geçiyor,birşeyler geçmesede kabullenip-razı oluyor birşeylerle yaşamayı öğreniyoruz.
Yani bu hayatta birşeyleride fazlada kafaya takmamak lazım,dozunda umursamazlık bence en iyisi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.