fleabag
Yeni Fapstronot
- Hayattaki tüm yaşam gayemi unuttum diyebilirim. Haz odaklı yaşıyorum. Kendime haz vermeyen uzun vadeli hiçbir şeyi yapmak istemiyorum. Aldığım haz beni rahatlatıyor. Problemlerimden kısa süreliğine kaçıyorum ve kendimi p m o yaparken buluyorum. P m o yapıyorum çünkü p**** izlerken aldığım zevk beni göğe uçuruyor. Aradığım sevgi, şefkat, ilgi ve huzuru onu izlerken buluyorum. Aradığımı kısa sürede bulduğumu zannetsem de tam olarak istediğim bu da değil. İlerlediğim haz odaklı yaşam en sonunda acı çekmeme neden oluyor. Aradığımı nerede bulabilirdim ki? Bir hobiye mi başlasam benim için daha iyi olurdu sanki ? Ya da aradığım sevgi, şefkat, huzur ve ilgiyi bir erkekten mi sağlamalıydım? Nasıl bir yol izlemeliydim? Bir hobiye başlamak benim için en sağlıklı yol olabilir. Biliyorum ki, aradığım sevgiyi bir erkekten sağlamak benim için çok yanlış bir yol. Bu sorunu çözmek için derinlere inmem gerekiyor. Bir yandan bitirilmesi gereken konular, çözülmesi gereken testler beni bekliyor. Ama o kadar çok korkuyorum ki, içten içe kaygılanıyorum ya olmazsa, ya başaramazsam gibi tehlikeli düşünceler deryasında boğuluyorum. Kaldığım yerden devam etmem için program hazırlayarak ilerlemeliyim. Ne olursa olsun korkularıma rağmen ilerlemeliyim. İstesem de ilerlemeliyim istemesem de. Niyet ettim değişmeye, kendimle ilgilenmeye, korkularımın üzerine gitmeye.
Son düzenleme: