12 yaşında pmoya başladım. Ortalama 2-3 günde bir yapardım. Zaman zaman pişmanlık hissi yaşardım. Bazen uzun süre yapmayayım derdim ama yine de yapardım. 19 yaşına geldiğimde 2 kez üniversite sınavlarında istediğimi elde edemedim başarım düşmüştü. 3.kez sınava hazırlanırken artık pmoyu bırakacağım dedim ve sonrasında düşünce takıntıları yaşamaya başladım. Nofapi o zaman öğrendim ve uygulamaya başladım. 6 ay kadar sürdü bu takıntılar. Sonra takıntılar geçti ve ben yine pmoya döndüm. Ama azalttım. Haftada 1-2ye düşürdüm. Sonra 25 yaşına geldiğimde yoğun pmo sonrası kontrol kaybı hissettim ve düşünce takıntıları yine ortaya çıktı. 1 yıl kadar sürdü. O dönem aklımı kaçıracak gibiydim. Tabi sebebi pmo olduğu için yine hemen bıraktım ama bu sefer ciddi şekilde bıraktım. 25 yaşından 28 yaşına kadar bıraktım. Ama bu dönem gerçek ilişkilerim oluyordu 10 günde bir ilişki yaşıyordum ama bu da bağımlılık gibiydi. Sadece pişmanlık hissi olmuyordu. Ama isteği kontrol etme zorluğu oluyordu. Sonra bu sene 28 yaşındayken artık zina yapmayacağım dedim ve yine pmoya döndüm mecburen bekarım çünkü. Araya 3 yıl girdiği için pmonum zararlarını unutmuş gibiydim. Yine kontrol kaybı hissettim ve sonrasında şimdi 2 aydır yine düşünce takıntıları yaşamaya başladım. Aynı zamanda başka stres kaynaklarım da var. Çocukluğum da stresli geçti. Sürecimle ilgili düşünceleriniz neler, ağır bağımlı mıyım,nerelerde hata yapıyorum?