Domestic Fox
Yeni Üye
Merhaba beyler bugün 4. günümdeyim ve normal mode uyguluyorum. Bugün kız arkadaşımla vakit geçirdim ve geçirdiğimiz vakitte cinsellikte vardı ama ileri seviye değil konuşmalarımız olsun birkaç hareket olsun beni tetikledi diyebilirim. Yine de nofap olayını bozmadım. Tuvaletteyken sıvı falan geldi ama çok takmadım normal ıslanma gibiydi. Bu tarz şeylerde kendimi tutabileceğimi düşünüyorum ancak tuttuğum zaman kasıklarıma acayip ağrı giriyor uyuyamıyorum rahat rahat uzanamıyorum falan kötü bir ağrı var yani. Bir kaç siteden baktım en kolay çözümü boşalıp uyumak yazıyordu ve sürekli böyle devam ederse prostat penis kanseri falan gibi şeylere yol açabileceği yazıyordu ama pek güveneceğim kaynaklar değildi cidden de nofapa başlamadan önce böyle olaylar olunca boşalınca az da olsa geçtiğini hissediyordum. Şu an hiçbir tetikleyici yok yani ereksiyon durumunda falan değilim sadece rahatlamak için aklımdan da matürbasyon yapıp şu acıdan kurtulmak gelmiyor değil. Ne yapmam gerek öneriniz var mı? Teşekkürler