Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kaybedecek Bir Şeyi Olmayan Zihin Bedeni Zorlayamaz

BetraS

Mezun
Katılım
2 Şub 2022
Mesajlar
87
Tepki puanı
246
Puanları
54
Yoldaşlarım...

Uzun bir süredir forumda aktif takılmıyorum. Nisan ayında bozduğum sürecimi yaklaşık yaklaşık 6 aydır toparlayamıyordum, ne yapsam olmuyordu bir türlü 7 günü geçemiyordum. Ya 6'da ya da 5'de takılıyordum. Hele ki köye gittiğimde işler vahimdi. Tekrar bariz bir şekilde bağımlı olmuştum. Sınav senem olduğu için bir an önce bu işten vazgeçmeli, bağımlılıktan kurtulmalı ve cinsel isteğimi doğru yönlendirmeliydim. Fakat ne yapsam olmuyor ne yapsam bir türlü süreçte 1 hafta yapamıyordum. YKS senem olduğu için bütün ağırlığımı derslere verdim. Önce sosyal medyayı kapattım sonra gereksiz insanlarla iletişimimi kestim daha sonra ise hayatımı sadece spor ve dershane arasına sıkıştırdım. Süreçte 5 6 gün yaptığımda derslere daha iyi odaklanabildiğimi fark ettim fakat her sürecim bozulduğunda bu etki tersine dönüyordu 2 3 gün dersten hiç bir şey anlamıyordum. İlk TYT denemesinde 10 matematik, 8 sosyal, 20 Türkçe neti yapmıştım AYT ise rezaletti ve ilk denemede sadece 23 soru çözebilmiştim (Sınavdaki edebiyat sorusundan bile az) ve okuduğumu anlamıyordum bir türlü. Eylül ayını öyle böyle bir şekilde bitirdim.

Ekim ayına geldiğimizde 2023'den önce son çıkış olduğunu fark ettim. Forumda bulunan meydan okuma vesilesi ile yeni ve umuyorum ki son sürecime 2 Ekim'de başladım. Aradan geçen 14 günde bütün ağırlığımı derslere verdim ve bu süreci başaramazsam 2023'e mezun olarak giremeyeceğimin farkına vardım. Aslında bana lazım olan şey buydu; kaybedecek bir şey... Eğer bu sefer de başarısız olursam nihai hedefim olan 1 yıl boyunca hiç pmo yapmama hedefime belki ulaşamayacaktım ve belki de onun getirdiği psikolojik etkiler yüzünden kendimi sürekli sürecime adayacak, derslerime ağırlık veremeyecek ve istediğim bir üniversiteye gidemeyip milletin ağzında sakız olacaktım ve mezun kalıp yaşıtlarımın üniversite okumasını seyredecektim. Evet nofap sihirli bir değnek değil amacımıza giden yolda sadece bir araç ama domino taşı gibi dizili olan olaylardan biri devrildi mi hepsi ardı ardına geliyor. Şuan her şey kontrollü ve güzel gidiyor 1.5 ayda netlerimi arttırarak TYT'de 22 matematik, 28 Türkçe, 15 sosyal yapmaya başladım. (Bunlar sadece nofap ile olan şeyler değil çoğu kişi burayı yanlış anlıyor sadece düzenli ve azimli olarak ders çalışıyorum.)

Şuanda hali hazırda bir monk mod içerisindeyim ve bedenimi olabildiğince zorluyorum en çok relapse olduğum gece 12 civarında yatmak yerine 10 da yatıp 6 da kalkıyorum düzenli olarak ağırlık kaldırıyorum hayatımdan gereksiz aktiviteleri çıkarttım, 1.5 ayda 3 kitap bitirdim şuan mevcut sürecimde 2 haftayı devirdim ve bunlar sadece kaybedecek bir şeylerimin olmasıyla başladı. Kendinizi zorlayın, kaybedecek bir şeyiniz olsun ve o kaybedeceğiniz şey sizin son çıkışınız olsun. Unutmayın ki "Kaybedecek bir şeyi olmayan zihin bedeni zorlayamaz."
 

skywalker

Venüs Yolcusu
Katılım
28 Eki 2021
Mesajlar
49
Tepki puanı
90
Puanları
24
Matematikte daha önceden sağlam bir temelin var mıydı 1,5ayda 12 net attırmak garip geldi biraz 😃
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst