Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kaybettiren Krizlere Karşı Önlem Almak

  • Konuyu başlatan AdAstra
  • Başlangıç tarihi
A

AdAstra

Misafir
Forumda sık sık gördüğüm bazı ifadeler, şikayetler var. Mesela "Krizler çok kuvvetli başaramıyorum", "Neverfap'e dayanamıyorum", "Krizler gelince strese düşüp kaybediyorum" ve vb. Size de tanıdık geldi mi? Bunlar Neverfap serüveninde yapılacak en büyük hatalardan bir tanesi, adeta iradesizliğin dışa vuruş şekli. Bu sözlerden sonra kazanma ihtimalinizi oldukça düşürür. Peki ne yaparsanız krizler gelmesin? Cevabı bu yazıda, dikkatle okuyun.

Siz bir sürece başlayınca iradeli bir şekilde, kuvvetle ve inançla başlamalısınız. Öyle olmalısınız ki hiç bir kriz sizin soğukkanlılığınızı bozmasın. Güçlü olun. Aslında bu güç sizde var ama sadece bunu kabul etmiyorsunuz ve bilinçaltınızda sizin zayıf olduğunuza inanıyor. Unutmayın, ne düşünürseniz siz de osunuz. Bilinçaltınızı kontrol etmesini bilin. Bunun için 2 taktik vereceğim ve ikisini de uygulayın:

1.Bilgili olun. Bütün forumdaki ve akademideki yazılar okuyun. Ya da PBKY kitabını okuyun. Sizin sürecinizde neler beklediğini, sistemin nasıl çalıştığını, hangi etkileri göre bileceğinizi, ani krizlerle nasıl başa çıkacağınızı, ani krizlerin sebebini, başkalarının hangi hataları yaptığını vb. Bunları bilince artık kendinizi bilgili hissedeceksiniz. Bilgi güçtür, kimde varsa yenilmezliğe daha yakındır. Bilginiz arttıkça göreceksiniz ki, artık kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz ve bu da direkt bilinçaltınıza yansır. Bilinçaltı bilinçli bölgeden ilham alır.

2.Olumsuz düşünmeyin. Her streste, üzüntüde vs. kendine "ben stresteyim aman hayır" demeyin. Bunu demek sizi strese götürür. Beyninizi kandırmaya çalışın. "Bu sadece PMO'nun bir saldırı şekli ve bilinçaltımı da ele geçirmeye çalışıyor ama kontrol bende ve izin vermeyeceğim" bunu sürekli ve sesli olarak söylerseniz bir süre sonra inanılmaz bir öz kontrol gücünüz olacak. Bilinçaltını kontrol etmeyi başarırsanız süreciniz çok daha farklı olur.

Şimdi kaldığımız yerden devam edelim. Güçlü olmak için bilinçaltını kontrol ettiniz ama hala bu yukarıda saydığım krizler devam ediyor, ne yapacaksınız? Sebebi sizsiniz. Ben dedim size büyük bir iradeyle başlayın. Öyle başlayın ki bir daha hiçbir şey sizi PMO'nun adını bile anmaya itmesin. Öyle başlayın ki, aklınıza bir daha cinsellik gelmesin. Nefret edin. Diyorsunuz ki tamam yaptım ama olmuyor. Arkadaşlar ben 25 ve 33 günlük süreçlerimde diğerlerinden farklı bir şekilde ilerliyordum. PMO krizleri geliyordu ama şu şekilde : uzanıyordum ve elimle oynatıyordum yarı bilinçsiz bir şekilde. Birden sertleştiğini ve beynimin bundan haz almaya çalıştığını anlıyordum ve direk yataktan kalkıp gidiyordum. Bitti, bu kriz artık burada yok oldu. Yoksa sizin dediğiniz gibi yatağa şöyle bakıp "aman cinsel ilişki istiyorum, aman PMO istiyorum, hayır dayanmalıyım ama" demiyordum. Çünkü başta öyle bir iradeye sahiptim ki kriz ancak yarı bilinçsizken geliyordu. Yoksa aklımda bu hazzı geri isteme yoktu. Doğru sonlara doğru benim hatalarım yüzünden oluştu bu istek ve kaybettim. Yani güçlü başlayın. Eğer pasta yemek istiyorsanız gidin yiyin, yoksa şöyle göz ucuyla bakıyorsunuz, kendi içinizde yanıyorsunuz bunlara gerek yok. Gerçek bir iradeli insan "götür şu saçma şeyi gözümün önünden, görmeye bile tahammülüm yok" demeli. Bu aynen Neverfap'te de olmalı.

Kısa bir özet geçelim. İlk önce bilinçaltınızı güçlendirmeniz gerek. Bunun için ilk önce bilgileri bilmeli ve bilinçaltınızı kontrol etmelisiniz. Bunun için bütün bilgileri okumalı ve kendinizi kontrol etmek için yüksek sesle kendinizi yönlendirmelisiniz. Sonra ise güçlü bir irade ile başlamayı öğrenmelisiniz. Bunun için yazıyı okuyun. Bunun özeti yok.

Umarım faydası olmuştur yazının. Sürecinizde başarılar.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst