Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kaygı-Pmo-Askerlik

kylewalker

Yeni Fapstronot
Arkadaşlar herkese merhabalar. nofap’in 5. günündeyim. Bende kaygı bozukluğu ve anksiyete vardı artık yavaş yavaş azaldığını hissediyorum. Bugünlerde askere gideceğim ailem destek olmadığı için mecbur ya 6 ay ya da çıkarsa 12 ay yedek subay olarak yapacağım. Silah ve mermilerden korkuyorum, endişeye kapılıyorum şu anda. Bir an önce gitsem de bitse gelse üstümdeki stres kalksa diye hissediyorum. Az önce de yoğun kaygı yaşadığım için elim instagram’a gitti ve beğendiğim kadınların profillerini gezdim ama çok detaylı incelemedim. Anladım ki çok kaygılandığımda mastürbasyon yapıyorum. Demem şu ki askerlik hakkında çok kaygılıyım, açıkcası korku hissediyorum. PMO bağımlılığından kaynaklı bir endişe midir bu? Yakın zamanda antidepresan kullandım içinde xanax’ın da bulunduğu fakat 2 hafta oldu bıraktım ve içmiyorum bu ilaçları(ilaçları sadece 2 hafta kullandım). Bana nasıl bir telkinde bulunabilirsiniz. Fikri olan değil, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim…

LightElectricWave

Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Yok artık..

Antidepresanları doktor kontrolünde içip doktor kontrolünde bırakıyoruz değil mi ?

SlaveToMaster

Full Saiyan
Arkadaşlar herkese merhabalar. nofap’in 5. günündeyim. Bende kaygı bozukluğu ve anksiyete vardı artık yavaş yavaş azaldığını hissediyorum. Bugünlerde askere gideceğim ailem destek olmadığı için mecbur ya 6 ay ya da çıkarsa 12 ay yedek subay olarak yapacağım. Silah ve mermilerden korkuyorum, endişeye kapılıyorum şu anda. Bir an önce gitsem de bitse gelse üstümdeki stres kalksa diye hissediyorum. Az önce de yoğun kaygı yaşadığım için elim instagram’a gitti ve beğendiğim kadınların profillerini gezdim ama çok detaylı incelemedim. Anladım ki çok kaygılandığımda mastürbasyon yapıyorum. Demem şu ki askerlik hakkında çok kaygılıyım, açıkcası korku hissediyorum. PMO bağımlılığından kaynaklı bir endişe midir bu? Yakın zamanda antidepresan kullandım içinde xanax’ın da bulunduğu fakat 2 hafta oldu bıraktım ve içmiyorum bu ilaçları(ilaçları sadece 2 hafta kullandım). Bana nasıl bir telkinde bulunabilirsiniz. Fikri olan değil, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim…
Ben askere giderken 3 tane ilaçla gittim. Atış eğitimi dedikleri şey sadece 1 gün yapılıyor. Ben yemekhanede görevli olduğum için eğitimlere katılmadım ama atışı yaptım. O da şöyle oldu: Ben aslında atıştan muaf olacaktım ama orada mermi imzası diye bir şey var. Atacağın mermi başına imza atıyorsun kısaca. Ben o imzanın onun için olduğunu bilmediğimden ve bana da "imza atılıyor" dendiği için gittim attım imzaları. Atış günü komutana muaf olduğumu söyledim, o da başka komutana söyledi. O komutan da "Olur mu öyle şey, ilaç kullanmak engel değil" dedi. Ben korktuğumu söyledim ama neyse ki orada bir komutan vardı, "ben silahı çekerim senin için, sen sadece at" dedi sağ olsun. Bu arada ben bedelli yaptım.

Yani demem o ki, eğer sana kullanman gerektiğini söylerlerse bir komutana sana yardımcı olup olmadığını sor.

Askerlikten konu açılmışken sorumu buradan sorayim, konu kalabaligi yapmayayim.

Sağlık ocagina askerlik muayenesi icin gittim, herhangi bir saglik sorunum yok ancak tansiyonum 14-8 çıktı. Tansiyonum normalde hep standart seviyede cikiyordu ama bugun yuksek cikti. Sevk verirler mi acaba? Sevk edilmeyi hic istemiyorum.

SlaveToMaster

Full Saiyan
Askerlikten konu açılmışken sorumu buradan sorayim, konu kalabaligi yapmayayim.

Sağlık ocagina askerlik muayenesi icin gittim, herhangi bir saglik sorunum yok ancak tansiyonum 14-8 çıktı. Tansiyonum normalde hep standart seviyede cikiyordu ama bugun yuksek cikti. Sevk verirler mi acaba? Sevk edilmeyi hic istemiyorum.
Eğer kronik bir şey değilse vermezler. Sadece bir kereye mahsussa sıkıntı olmaz. Sevk (çürük raporu gibi bir şeyden dolayı diyorsun sanırım) almak için ciddi bir sorununun olması lazım. Bizim askerde bir çocuk vardı mesela, çocuğun bir bacağı diğerinden kısaymış ama çocuk buna rağmen gelmiş. Çürük raporunu çok ama çok ciddi bir şeyin yoksa vermiyorlar.

Eğer kronik bir şey değilse vermezler. Sadece bir kereye mahsussa sıkıntı olmaz. Sevk (çürük raporu gibi bir şeyden dolayı diyorsun sanırım) almak için ciddi bir sorununun olması lazım. Bizim askerde bir çocuk vardı mesela, çocuğun bir bacağı diğerinden kısaymış ama çocuk buna rağmen gelmiş. Çürük raporunu çok ama çok ciddi bir şeyin yoksa vermiyorlar.
İnşallah dedigin gibi olur. Karşıma bir engel çıkmasını istemiyorum askerlik konusunda.

SlaveToMaster

Full Saiyan
İnşallah dedigin gibi olur. Karşıma bir engel çıkmasını istemiyorum askerlik konusunda.
Benim mesela hem aşil tendonum kısa hem de hiperlordozum var. Rapor alabilirdim, hatta arkadaşlarım da "Neden muaf olmadın?" dedi ama iyi bir deneyim oldu benim için askerlik (son hafta geçirdiğim kaçınılmaz hastalık hariç; bir de son gün viral konjiktivit geçirdim ve iyileşmesi haftalar sürdü).

Son düzenleme:

kral6666

Yoda
Fikri olan değil bilgisi olan demişsin dostum ama bu konuda bilgili olmak için psikiyatrist yada psikolog lazım nerden bulacağız onları 😅

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6