Kadir Durgun
Yeni Fapstronot
Arkadaşlar merhaba forumu takip ediyordum çoğu yazıyı okudum sağolun. 22 yaşındayım çok bitik durumdayım enerjim yok bu yazıyı bile zor yazıyorum buraya ağlamaya gelmedim ama tavsiyenize ihtiyacım var. Şuan ki halimden ötürü önümü göremiyorum üniv. sınavına çalışıyorum geç kaldığımı biliyorum sağolsun çevrem daima hatırlatıyor tüm bunların üzerine uzun yıllardır pmo var. Çok baskı altındayım bağımlılıklar sorumluluklar (yerine getiremiyorum) derken sıkıntı stres çok fazla tıkanıyorum pmo sığınıyorum 5 dk. rahatlık sonra aynı, çıkış yolu arıyorum ders çalışmaya başlayayım diyorum kafam almıyor. Bunu senelerdir yaşıyorum ve bir türlü üniv. sınavını kazanamadım bununda stresi çok başımı ağrıtıyor. Nereden baslamalıyım fikri olan var mı? Hedefim vardı ama artık beni heyecanlandırmıyor ama halâ istediğim bir şey ama ne motivasyon ne irade disiplin kalmadı, bir şey var o şey her şeyin tadını kaçırıyor ama ne olduğunu bilemiyorum belki de reseptör kalmadı, hiçbir şey yapacak halim yok özsaygı kalmadı hiçbir şeyi beceremedim dostlar benim için çare var mıdır?
Çok fazla nofap denemem oldu 14 günü görebildim, hala deniyorum ama artık iradem hiç kalmadı istek geldiği anda gidiyor saplandığım yerden çıkmak istiyorum.
Çok fazla nofap denemem oldu 14 günü görebildim, hala deniyorum ama artık iradem hiç kalmadı istek geldiği anda gidiyor saplandığım yerden çıkmak istiyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri: