kayipinsan
Yeni Fapstronot
Arkadaşlar merhaba. Ben kendimde eksik olan bir şeyler hissediyorum ama ne olduğunu bilmiyorum. Herkesin hayranlıkla izlediği yapımları hiç izlemedim. Bir ilgim de yok gibi. Örneğin üniversitedeyken arkadaşım Hz Yusuf dizisini övüyordu sürekli bir kere de merak edip açıp izlemedim. Aradan yıllar geçti. Ben ruhsal olarak bir şeyler yaşıyorum. Bir süredir psikoterapi alıyorum. Babam Hz Yusuf filmindeki Züleyhanin gençleştigi sahneyi açıp izletti. Benim durumum ile bir alakası olduğunu düşünüyor herhalde. Yaşadığım duygusal süreci "tutku" şeklinde anlamlandırmıştı. Bu diziyi izlemeye karar verdim. Ama sıkılıyorum. İş arkadaşlarıma sordum mesela Hz Yusuf dizisini izlediniz mi diye. İnsanlar tekrar tekrar izlemiş. Ben müzik dinlemeyi bile bırakmıştım. Buna ek olarak mesela yine bir sürü kişinin hayranı olduğu Harry Potter serisini izlemedim. Vaktim de var. Kardeşim Harry Potter hayranı ve hayattaki bir çok şeyi o evrendeki dil ile açıklıyor. Ben daha çok psikoloji kitapları okurum böyle kurgu şeklindeki şeyleri okuyamam. Mesela kürk mantolu Madonnayi okuduğumda çok ağlamıştım. Bu yüzden belki okumuyorum. Dizi olarak da komik şeyler izlemeyi tercih ediyorum. Sihirli annemi izlerken bile çok ağladigim oluyordu. Artık böyle değil çok şükür. Ama karakterlerin ayrı ayrı derinlikleri olan yapımlar ilgimi çekmiyor. Ve sanki bir şeyler arıyorum. Bulduğumda tamamlanmış hissedecegim bir şey. Bende eksik olan şey nedir arkadaşlar? Öneriye, anlaşılmaya ihtiyacım var.