Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kendimi Keşfetme Yolculuğum

SEDOU12

Neptün Yolcusu
genel bir forum okuması yapmaya başladım günlükler ,hikayeler vb. Bunun sebebi şuan bi okuma kabızlığı içindeyim ondan kendimi çok zorlamadan ne okuyabilirsem bana kar.

SEDOU12

Neptün Yolcusu
Bugün 85.gündeyim yarın yurda gidicem hazırlıklara başladım mezuniyet yazımı muhtemelen haftaya eve geldiğmde yapıcam.BU ara hem biraz kafa dinliycem hemde bide haftalık akışıma bakıcam sonrasında yeni bir düzenle günlüğe geri dönücem tekrar gündelik yazmaya başlıycam

SEDOU12

Neptün Yolcusu
Mezuniyet yazımı yazdım bu işi hallettim şimdi hayatımı artı noktasına taşımaya başlıyacağım(90 günlük süreçle 0 a taşımıştım zaten) daha sonra buraya detaylı bir plan gelir muhtemelen(normalde bugün yapıcaktım ama gün içinde uyumumşum kafam hala düzgün çalışmıyor ondan uğraşmak istemedim hafta içi uygın bi anda yaparım)

SEDOU12

Neptün Yolcusu
Şuan gelişim planı hazırlama işi biraz sekteye uğradı.Mevzu neverfap süreciyle alakalı değil düşüncesel bir kriz bu mevzuyu çözebilirsem rotamı ve pusulamı bulmuş olucağımı dülünğyorum
Bu sırada tabiki günlük işlerimi çok aksatmadan hallediyorum okula gidiyor dersimi çalışıyorum sosyalleşmemide yapıyorum ama içimde hep bi düşünce var

SEDOU12

Neptün Yolcusu
Süreç sonrası gördüğüm ve en sevdipim etki ruhsal dinginlik bi kaç gündür çok saçma olaylar yaşıyorum yurtta ona rağmen ruh halim dingin ve yükselsem bike hemen sakinleşebiliyorum

SEDOU12

Neptün Yolcusu
Şuan stabil gidiyorum yavaştan vizeler yaklaşıyor onlara başlarım çalışmaya.bu haftaki quizler iyi geçti (bir tek matematikler kötü geçiyor) onlara bi çözüm bulmam lazım(vizeler sonrası büyük bi ilk çeyrek girdisi girmek istiyorum)

SEDOU12

Neptün Yolcusu
2 kasım 2025:Yarın vizeler başlıyor bu hafta sonu güzel çalıştım diyebilirim(cmt 10/8 pazr 10/4) sınavıda güzel yönetirsem güzel notlar alıcamı düşünüyorum.Bu aralar sorunlarım başka 1.uyku düzenim bozuldu bide üstümde bi atalet var eve dönünce bi kan tahlili yaptırıcam eksik varsa tamamlayalım 2.Psikolojik olarak bi yorgunluk var bünyede yolumu kaybettim onla alakalı derin sorgular yapmam lazım gene eve gidince yapıcam şuan ortam müsait değil kısaca güncel durum bu

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6