Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kendimin Yeniden İnşası

Delifisek

yalnız adam
9 Mart 2026, Pazartesi

Gece şaşırtıcı şekilde erken uyudum, saat 23.30 civarı uykuya daldım. Sahura kadar deliksiz bir uykunun ardından 5.30'da uyanıp su içip geri yattım. Ondan sonra 7.30'a kadar sadece yarım saat kestirebildim. Kalkıp gece üşenip sabaha ertelediğim duşu aldım, duştan çıkmadan önce suyu soğuğa çevirdim; inanılmaz iyi geldi, uzun zamandır soğuk duş almıyordum çünkü. Sonra kurulanıp giyindim, hazırlanıp evden çıktım. Otobüse bindim ve denemelerine girdiğim dershaneye gittim.

Deneme güzel geçti, sadece matematikte birkaç soru çok uğraştırıcıydı, sürem yetmediği için boş bıraktım. Deneme çıkışında eve döndüm yine otobüsle, otobüs evimin yakınından geçmediği için kalan yolu yürüdüm. Yağmurlar dindiği için çamur olmasa da toz toprak yine sıkıntı, bir an önce asfaltı dökülür umarım yolun. Saat 3 gibi eve geldiğimde 4,5 bin adım atmışım, günün kalanında evde pek yürümedim. Geldikten sonra üstümü değişip elimi yüzümü yıkadım, sonra yatıp uzandım ama yorgunluktan uyuyakaldım. Akşam iftarda tıka basa doymadan kalktım, zaten sofrada 2 bardaktan fazla su içiyorum, o da dolduruyor mideyi.

Gece yine biraz melankolik hissediyordum, insanlarla sohbet etmek de pek keyifli gelmiyordu. Ayrıca o kadar yoğun olmasına rağmen günü 6 saat ekran süresiyle kapatmak da sinir bozucuydu. Ben de telefonda vaktimi alan bütün uygulamaları sildim, ilerleyen günlerde artan vaktimi daha düzgün aktivitelerle geçirmeye çalışacağım -kitap okumak mesela- bir de elim refleks olarak telefona gittiği zamanlarda hemen elime kağıt kalem alıp bir şeyler karalayacağım. Odağım bayağı kötü ve umarım düzelir, Kendimi derslerime verebilmek istiyorum, şurda 100 gün gibi bir şey kalmış sınava.

Şimdilik Ramazan bitene kadar şunu yapmak var kafamda: sabah kalkabildiğim kadar erken kalkıp gittiği yere kadar ders çalışmak, öğlen mola, sonra henüz açlık susuzluk o kadar da vurmamışken biraz daha çalışmak, ondan sonra biraz daha boş şeylerle vakit geçirmek, akşam da biraz kitap okumak. Beslenmem çok kötü değil ama oruç spora tamamen engel şu an, o yüzden onu iki hafta kadar erteleyeceğim.

Forumda da gerçek hayatta da günlük tutmakta hiç istikrarlı olamadım ama buraya da deftere de bir şeyler yazmak istiyorum, en azından bir süre devamı geleceğinden emin olana kadar. Her gün forumda bir şeyler paylaşılıyor, eski veya yeni fark etmez birçok yazıdan istifade ettim, ben de foruma başkalarının fayda sağlayabileceği bir şeyler vermek istiyorum. Sanırım hiç kendim açtığım bir başlık yok :/ Öğrendiğim ya da deneyimlediğim bir takım şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum, elbet bir gün.

Neverfap = 1.gün​

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6