BıdıbıdıYapmaDopamin
Gözlüklü
Herkese selam arkadaşlar umarım iyisinizdir. Beni soracak olursanız halim biraz karışık. Son zamanlarda kendimi değersiz hissetmeye başladım. Yani nasıl anlatılır bilmiyorum çökmüşlük var üzerimde. Sürecin 24. günündeyim ilk evre olan yoksunluk safhasını geçtim ilerlemekteyim fakat bu duygu durumu canımı çok sıktı. Bazen diyorum keşke yakışıklı olsaydım. Vücudum yağlı olmasada az çok sporla şekil alabilmişsede yüzüm yuvarlak ve yağlı gözüküyor artı burnum kemerli. Spora başlamayı düşünüyorum sonra aklıma "zaten öncede yaptın ama yine bu durumdan kurtulamadın" diyorum. Dışarıda insanları görüyorum herkes bakımlı insanlar. İki hafta önce spor mülakatlarım vardı şükür onu geçtim ama ordan kalma üzerimde yoğun stres ve kaygı birikti. Acaba kızlar bana bakar mı diye düşünüyorum bu beni daha da kaygılandırıyor. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı platonik sevdik onda da kaybettik. Bu yaşadıklarımı anlamlandıramıyorum acaba diyorum sürecin bir parçası mı diye sonra ne alaka falan diyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var spora başlamayı düşünüyorum fakat bu duygu durumundan nasıl çıkarım bunda yardım ederseniz çok mutlu olurum.