Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kendini Geliştirmeye Çalışan Birisinin Günlüğü

Metanet Sahibi

Yeni Fapstronot
Katılım
1 Mar 2021
Mesajlar
15
Tepki puanı
18
Puanları
4
Merhabalar daha önce de burada bir günlük oluşturmuştum 46 gün sürmüştü maalesef sonunda relapse olup bir daha da o kadar dirayet gösterememiştim ve bir sürü başarısızlığımdan dolayı buraya güncelleme yapmaya çekinmiştim. Her neyse daha sonrasında tekrar başladım üzülerek belirtiyorum ki bugün ise 30 günlük bir süreci dayanamayarak bozdum. Hep 1 ayda kalıyorum daha fazlasına ulaşamadım henüz bundan ötürü tekrardan burada bir süreç başlatıyorum 2 hafta da bir güncelleme yapmaya çalışacağım. Sizlerin bu konuda önerilerini almak isterim ne yapmalıyım sürecimi 3-6 aya kadar uzatmak için?
Ayrıyeten başlıktan da anlaşılacağı üzere hobi edinerek, sosyal çevre edinerek, derslerimde başarı elde ederek de kendimi geliştirmeye çalışacağım ve bir Üniversite sınavına hazırlanıyorum bunlardan da güncellemelerimde bahsedeceğim. Haftaya piyano kursuna başlıyorum hayatımdan çıkaracağım kötü alışkanlıkların yerini iyi alışkanlıklarla dolduracağım anlayacağınız. Umarım bu sefer başarırım dostlar çünkü tek sermayemin aklım olduğunun bilincindeyim onu da bu kötü alışkanlığa rehin vererek hayatımı cehenneme çevirmek istemiyorum. Aksine kötü alışkanlıklardan kurtulmak iyi alışkanlıklar edinmek için somut bir adım atıyorum.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Metanet Sahibi

Yeni Fapstronot
Katılım
1 Mar 2021
Mesajlar
15
Tepki puanı
18
Puanları
4
8.Gün Güncellemesi
Anlatacağım öyle aman aman şeyler yok ama en azından doğru yolda ilerlediğimi bilmek huzur veriyor aslına bakarsanız son 1 aydır depresif bir şekilde yaşıyorum öyle ki yemek, içmek ve karşı cinse karşı bir şeyler hissetmek gibi tutkularım dahi yok bununla beraber hayattan hep bir adalet hep bir sevgi beklemek gibi bir hatayı da son 1 haftadır terk etmiş bulunuyorum bunun sayesinde hiçbir beklentim olmadığı için güzel haberler aldığımda mutlu olabiliyorum ama göğsümün ortasındaki boşluğun ağırlığı öylesine acıtıyor ki ne yapsam olmuyor her neyse genel olarak durumum böyleydi tüm bunlara rağmen bu süreç içerisinde olumlu birtakım konulardan bahsedecek olursam şu halimle 2 gündür sosyal yaşantım daha iyi gidiyor belki de artık kimseden bir sevgi beklemediğim canım sıkıldığı zaman konuşmak için konu açıp çok düşünmeden arkadaş edindiğim içindir fakat iyi insanlarla tanıştığımı düşünüyorum şu 2 günde neredeyse 1 yıl boyunca yaşamadığım bir sosyallik içerisine girdim son olarak bundan sonraki günler için herhangi bir planım yok ders çalışmak, kitap okumak ve satranç oynamak dışında bir sonraki güncellemeye kadar görüşürüz günlük.

Şuraya ne zaman kendimi kötü hissetsem okuduğum bir sözü bırakıyorum:

''Sanrılar, anlamsız korkular, saçma hayaller... hepiniz geri! Yaşam var ve ben şimdi yaşıyorum!''
-Suç ve Ceza adlı eserden alıntıdır.
 

Metanet Sahibi

Yeni Fapstronot
Katılım
1 Mar 2021
Mesajlar
15
Tepki puanı
18
Puanları
4
20.gün güncellemesi
Pmo konusunda şu zamana kadar herhangi bir zorlanma yaşamadım ama bazı günlük rutinlerimi aksatıyorum ders çalışmak, kitap okumak gibi iyisi mi birkaç gün deşarj olayım sonra yine disiplinli bir şekilde yoluma devam etmem gerekli seneye bu zamanlar iyi ki pes etmemişim diyebilmek için şimdi zorlanmam gerek çünkü hem Nofap hem Yks Sınavı var karşımda umarım başarılı olacağım her iki imtihanımda da.

"Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.”
-Mustafa Kemal Atatürk
 

Bakenga

Emekli Üretken Üye
Katılım
30 Kas 2020
Mesajlar
130
Tepki puanı
430
Puanları
108
Yaş
28
Tebrik ederim, sürecin daim olsun.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst