Tanjiro
Merkür Yolcusu
Babamız annemiz dedi bize "oğlum kitap oku" gibi cümleler kurdu. Benim kardeşime yapmaya karar verdiğim şeyleri yapmadı. 3. sınıfa gidiyor. Defter aldım. Kitap özet defteri. Her gün 1 kitap okutturuyorum. Evdeki kitaplar basit hikaye kitapları. Onları okuyup özetini çıkaracak yeni yıla kadar. Şimdiden 2 kitap bitittirdim. Alışkanlık kazanması için barış özcanın renkli takviminden aldım. Her gün takip edeceğim. Sevdirmek için elimden geleni yapıyorum. Yeniyıl hediyesi olarakta 10 kitap alacağım. Onla birlikte baktık kitaplara. Listem ağırmı önerdiğiniz önermediğiniz kitaplar var mı. Benim gibi olmasın diye yapıyorum bunu. Son zamanlar keşke daha ilkokuldayken başlasaydım kitap okumaya şimdi anlama gücüm çok iyi olurdu hem zamanında yksyi ve lise sınavını parçalardım hemde daha kültürlü daha hayan gücüm büyük olurdu diye dövünüp duruyorum. 2021 de hedefim kardeşime kitap okuma alışkanlığı kazandırmak. Eğer barış abimin takvimini kırmadan ilerlerse ona gitar alma sözü verdim.
Kitaplar:
Küçük prens
Küçük kara balık
abur cubur serisinden 4 tane kitap
şimdilik bunlar. çocuklar için çıtır çıtır felsefe serisi alacaktım ama 350 tlydi. onuda sonra alırız aga. şimdi bi hevesle başladı bırakır mırakır alışkanlığı kazandıramazsam yanmasın paralar.
Kitaplar:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.
( dostoveyski)Küçük prens
Küçük kara balık
abur cubur serisinden 4 tane kitap
şimdilik bunlar. çocuklar için çıtır çıtır felsefe serisi alacaktım ama 350 tlydi. onuda sonra alırız aga. şimdi bi hevesle başladı bırakır mırakır alışkanlığı kazandıramazsam yanmasın paralar.