Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kitap Önerisi Lazım

DexterMorgan_

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ki kitap okumak çok önemli özellikle nofap süreçlerinde, bu başlığın altına sevdiğiniz okuduğunuz kitapları bırakır mısınız tarih , kişisel gelisim , roman herşey olur fayda etceğini düşündüğünüz özellikle ben biraz felsefe ve tarihe yönelmek istiyorum bu yüzden o tür kitaplar önerirseniz sevinirim

Jarl borg

Uranüs Yolcusu
ne durumdasiniz yani daha once ne tur okudunuz okuduysanuoz , yada gecmis harici suan aliskanliginiz varmi varsa hangi kitap

DexterMorgan_

Yeni Üye
ne durumdasiniz yani daha once ne tur okudunuz okuduysanuoz , yada gecmis harici suan aliskanliginiz varmi varsa hangi kitap
Kitap okuma alışkanlığına sahibim neredeyse hergün 20 30 sayfa okurum en son jean paul sartre - bunaltı kitabını okumustum varoluşçuluk felfesine ait bir roman, genelde roman tarzı okurdum fakat bu aralar biraz daha felsefe ve tarih kitaplarına yönelmek istiyorum

Stoic Legionnaire

Merkür Yolcusu
Kitap okuma alışkanlığına sahibim neredeyse hergün 20 30 sayfa okurum en son jean paul sartre - bunaltı kitabını okumustum varoluşçuluk felfesine ait bir roman, genelde roman tarzı okurdum fakat bu aralar biraz daha felsefe ve tarih kitaplarına yönelmek istiyorum

İnsanın Anlam Arayışı - Viktor Emil Frankl​

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6