Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kitap Önerisi Lazım

DexterMorgan_

Yeni Fapstronot
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ki kitap okumak çok önemli özellikle nofap süreçlerinde, bu başlığın altına sevdiğiniz okuduğunuz kitapları bırakır mısınız tarih , kişisel gelisim , roman herşey olur fayda etceğini düşündüğünüz özellikle ben biraz felsefe ve tarihe yönelmek istiyorum bu yüzden o tür kitaplar önerirseniz sevinirim

Jarl borg

Uranüs Yolcusu
ne durumdasiniz yani daha once ne tur okudunuz okuduysanuoz , yada gecmis harici suan aliskanliginiz varmi varsa hangi kitap

DexterMorgan_

Yeni Fapstronot
ne durumdasiniz yani daha once ne tur okudunuz okuduysanuoz , yada gecmis harici suan aliskanliginiz varmi varsa hangi kitap
Kitap okuma alışkanlığına sahibim neredeyse hergün 20 30 sayfa okurum en son jean paul sartre - bunaltı kitabını okumustum varoluşçuluk felfesine ait bir roman, genelde roman tarzı okurdum fakat bu aralar biraz daha felsefe ve tarih kitaplarına yönelmek istiyorum

Stoic Legionnaire

Merkür Yolcusu
Kitap okuma alışkanlığına sahibim neredeyse hergün 20 30 sayfa okurum en son jean paul sartre - bunaltı kitabını okumustum varoluşçuluk felfesine ait bir roman, genelde roman tarzı okurdum fakat bu aralar biraz daha felsefe ve tarih kitaplarına yönelmek istiyorum

İnsanın Anlam Arayışı - Viktor Emil Frankl​

zamir1

Yeni Üye
Merhaba. Bir kaç tane kitap önerisinde bulunacağım umarım seversiniz.

1.MARCUS AURELLUS KENDİME DÜŞÜNCELER.
2.ŞEKER PORTAKALI
3.1984
4.HAMLET
5. ABDULLAH ALPARSLAN EMDR TERAPİSİ
6.ÜSTALIK GEREKTİREN KAFAYA TAKMAMA SANATI
7.BARIŞ MUSLU O AN (bu kitabi daha okuyamadım sipariş verdim)
8.PANİK ATAK TA( eğer psikolojik sıkıntılarınız varsa )

SDG

Yoda
Dört Anlaşma: Toltek Bilgelik Kitabı
Don Miguel Ruiz

Rüzgar Gibi Geçti

Öfke Dansı Harriet Lerner

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6