Methetics
Mars Yolcusu
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık üç yıldır neverfap deniyorum.
İrade konusunda bir sıkıntı yok iradem aşırı güçlü istesem her şeyi bırakabilirim ama duygusal olarak çok kırılganım.
Geçmişte ortaokul,lise ve üniversite dönemimde beğendiğim kızlar tarafından reddedilmem ve umursanmamam her ne kadar umrumda olmasada bende travma yarattı.
Yapı olarak takıntılı biriyim obsesif kompulsif bozukluğum mu var bilmiyorum ancak bu konuya takıldım diye ben kurtulamıyorum.
Benim gibi bir erkeği neden her kız reddediyor bunu kabullenemedim hala da kabullememediğimden dolayı bu illet pmo’ya kaçıyorum.
Bu acılarımı yatıştırıyor keşke yatışmak yerine çözebileceğim bir yol olsada çözsem.
Çözüm yolu göremiyorum.
Kendini geliştir kadınlar hipergamiktir.Geliştirdikçe sana gelecekler yaş 25 oldu.
Geliştiriyorsun bir tane kadın ne instagramdan ne whatsapp’dan mesaj atar.Flörtleşirsin sarmaz.
Ne düşünür ne de sevenin vardır.
Bırakıyorum bırakıyorum tekrar başlıyorum.
Çünkü duygusal olarak aşırı yalnız hissediyorum.
Her erkek mi böyle bir ben mi böyleyim gerçekten bıktım.
Ne kadar güleryüzlü biriydim somurtkan birine dönüştüm.
Gülemiyorum çok zoruma gidiyor.
Bir problem var çözemiyorsun çözemediğin içinde uyuşmayı tercih ediyorsun.
Ne kadar acı sanki bu dünyada cehennemi yaşıyorum.
Zeki biriyken bir şeye duygusal ve cinsel sebeplerle bağımlılık geliştir.
Okul,iş,hobiler giderayak başarısız bir insana doğru dönüş ne âlâ değil mi?
Çok zoruma gidiyor dertleşecek arkadaş lazım.
Yaklaşık üç yıldır neverfap deniyorum.
İrade konusunda bir sıkıntı yok iradem aşırı güçlü istesem her şeyi bırakabilirim ama duygusal olarak çok kırılganım.
Geçmişte ortaokul,lise ve üniversite dönemimde beğendiğim kızlar tarafından reddedilmem ve umursanmamam her ne kadar umrumda olmasada bende travma yarattı.
Yapı olarak takıntılı biriyim obsesif kompulsif bozukluğum mu var bilmiyorum ancak bu konuya takıldım diye ben kurtulamıyorum.
Benim gibi bir erkeği neden her kız reddediyor bunu kabullenemedim hala da kabullememediğimden dolayı bu illet pmo’ya kaçıyorum.
Bu acılarımı yatıştırıyor keşke yatışmak yerine çözebileceğim bir yol olsada çözsem.
Çözüm yolu göremiyorum.
Kendini geliştir kadınlar hipergamiktir.Geliştirdikçe sana gelecekler yaş 25 oldu.
Geliştiriyorsun bir tane kadın ne instagramdan ne whatsapp’dan mesaj atar.Flörtleşirsin sarmaz.
Ne düşünür ne de sevenin vardır.
Bırakıyorum bırakıyorum tekrar başlıyorum.
Çünkü duygusal olarak aşırı yalnız hissediyorum.
Her erkek mi böyle bir ben mi böyleyim gerçekten bıktım.
Ne kadar güleryüzlü biriydim somurtkan birine dönüştüm.
Gülemiyorum çok zoruma gidiyor.
Bir problem var çözemiyorsun çözemediğin içinde uyuşmayı tercih ediyorsun.
Ne kadar acı sanki bu dünyada cehennemi yaşıyorum.
Zeki biriyken bir şeye duygusal ve cinsel sebeplerle bağımlılık geliştir.
Okul,iş,hobiler giderayak başarısız bir insana doğru dönüş ne âlâ değil mi?
Çok zoruma gidiyor dertleşecek arkadaş lazım.