John constantine
Mars Yolcusu
Çok başın ağrıyacak o zaman .İyi eğlenceler.Şu an o zor işte hocam ondan kafaya taktım bunu.
Çok başın ağrıyacak o zaman .İyi eğlenceler.Şu an o zor işte hocam ondan kafaya taktım bunu.
Hocam iyi güzel hoş diyorsun da insan bu kadar yakınlaştığı kişiyi düşünmeden edemiyor.
Hocam ilişki yok ortada da fakat anladım ben durumu buyuk ihtimal hasta evden cikmiyor is yerinde de yok cunku. Sanırsam pzt iş başı o zaman gorurum karşılık var kız seni seviyorum dedi zaten bana.Anlıyorum fakat düşünmekle bir şey değişmiyor. Özetle; karşılık göremediğiniz kişiyi düşünmenin anlamı yok.
Hocam manitam değil bir şeyim degil daha iki kez buluşuldu. İki yüzlülük de sanmıyom ilk adımı atan kisi de ben degildim zaten.Yanlış anlama seni üzmek istemem ama sanki kızda bir ikiyüzlülük var gibi hissediyorum. Aşk bu kadar basit gelişmesi zor yani bilmiyorum seni aldatıyor olabilir. Zor bir durum bence
O zaman durum daha da kötü daha 2. Buluşmada seninle sevişen kızdan nasıl bir samimiyet bekliyorsun anlamadım yani ilk adımı atmakla ikiyüzlülük arasında bir bağlantı yok ki kızı tanımıyorsun bile yani ciddi misin anlamadım mesajlarında çünkü şuan biraz saf bir tavrın varHocam manitam değil bir şeyim degil daha iki kez buluşuldu. İki yüzlülük de sanmıyom ilk adımı atan kisi de ben degildim zaten.
Hocam yani ne yapcam yazmayim mi ne yapim. Bu sevisme olayi biraz benim atikliğimden dolayi oldu aslında kızı da suclamıyom ama belki pisman olup ondan da umursamıyor olabilir.O zaman durum daha da kötü daha 2. Buluşmada seninle sevişen kızdan nasıl bir samimiyet bekliyorsun anlamadım yani ilk adımı atmakla ikiyüzlülük arasında bir bağlantı yok ki kızı tanımıyorsun bile yani ciddi misin anlamadım mesajlarında çünkü şuan biraz saf bir tavrın var
Anlıyorum ama dostum biraz uyanık olman da fayda var. Kız tehlikeli birş çıkabilir fazla ciddiye alma derim sana direk seni seviyorum demiş mesela sevgi zamanla gelişir... Sevgi farklı libido farklı şeyler... Bende bilmediğim için ortamınızı bişey diyemem ama dikkatli ol fazla kaptırma ne bileyim yani bana sakat geldi bu durum neyse hakkında hayırlısı olsun iyi akşamlarHocam yani ne yapcam yazmayim mi ne yapim. Bu sevisme olayi biraz benim atikliğimden dolayi oldu aslında kızı da suclamıyom ama belki pisman olup ondan da umursamıyor olabilir.
Benim aklıma yatan şey hastaydı iş yerinde falan da yoktu belki ondan gormuyodur
Hocam kizin ilgisi oldugunu ilk tanismadan anlamistim belki hizli gelisti o an agzindan cikti cozemedim ben de. Cünkü ilk tanismadan önce acayip kesiyordu beni ben de o gazla gidip tanistim zaten.Anlıyorum ama dostum biraz uyanık olman da fayda var. Kız tehlikeli birş çıkabilir fazla ciddiye alma derim sana direk seni seviyorum demiş mesela sevgi zamanla gelişir... Sevgi farklı libido farklı şeyler... Bende bilmediğim için ortamınızı bişey diyemem ama dikkatli ol fazla kaptırma ne bileyim yani bana sakat geldi bu durum neyse hakkında hayırlısı olsun iyi akşamlar
Neden soğuk yaptığını anlamaya çalış derim uzaktan izleme şansın varsa biraz izle ne bileyim tesadüfen karşılamış ayağı yapıp neden konuşmuyorsun falan de benim aklıma bunlar geldi belki yanlıl olabilir ama ben böyle yapardım herhaldeHocam kizin ilgisi oldugunu ilk tanismadan anlamistim belki hizli gelisti o an agzindan cikti cozemedim ben de. Cünkü ilk tanismadan önce acayip kesiyordu beni ben de o gazla gidip tanistim zaten.
Bu arada ben yazim mi yoksa iş yerine fln gidim mi iş yerine gitmesem iş cikisindaki guzergahında normal bir sekilde oturuomus gibi yapmalı mıyım sence ?
yegenimin bas harfini koydum
Ayni sekilde ben de icimden böyle gülmüstüm manitasi falan hocam kesin.
kadeş 37 yaşında abin olarak yazıyorum, işini görmüşsün, kız da pek sağlam pabuça benzemiyor..bak yoluna artık..karıya kıza güven olmaz bu devirde..biliyorum başaramayacaksın ama yine de yazayım, kaptırma kendini fazla derim..Hocam yani ne yapcam yazmayim mi ne yapim. Bu sevisme olayi biraz benim atikliğimden dolayi oldu aslında kızı da suclamıyom ama belki pisman olup ondan da umursamıyor olabilir.
Benim aklıma yatan şey hastaydı iş yerinde falan da yoktu belki ondan gormuyodur
HortHocam kizin ilgisi oldugunu ilk tanismadan anlamistim belki hizli gelisti o an agzindan cikti cozemedim ben de. Cünkü ilk tanismadan önce acayip kesiyordu beni ben de o gazla gidip tanistim zaten.
Bu arada ben yazim mi yoksa iş yerine fln gidim mi iş yerine gitmesem iş cikisindaki guzergahında normal bir sekilde oturuomus gibi yapmalı mıyım sence ?
Hocam 3 gün önce gördüm en son yanimda tanidigi var diye gelmedi herhalde o da gördü cunku beni, 2 gündür de haber yok yolda falan da görmüyorum. Yarın iş yerine gitsem mi ne diyorsun ?Hort
Hocam asayiş berkemal mi bari ,naptın 2 gündür
Acikcasi ilk bulusmada fazla yakinlasmamizdan dolayi ürkmüs olabilecegini de düsünüyorum ben.kiz seni test ediyor kardesim. bu adam nekadar hevesli bensiz bakalım eli ayağı birbirine dolanıyormu kıskandırma çabası vs. önemseden hayatına devam etmelisin ve baska kadinlarlada flörtles