Ragnar Odinson
Mezun
Merhaba forumdaşlar. Çoğu erkeğin yaşadığı ve aşamadığı bu problem maalesef bende de var. Neverfap bilincine sahip olduğumdan beri etrafımdaki kızların bana ilgi gösterdiklerini fark ettim. Son zamanlarda ise sürecim daha da ilerlediği için bu ilgi eksponansiyel şekilde arttı. Ama kızlardan çekindiğimden dolayı zorunda kalmadıkça kızlarla konuşmuyorum. Çoğu tavsiye veren kişiler "Rahat ol, kendini geliştir" vs. vs. diyor ama bu durumu aşamıyorum. Okullar şu an kapalı olduğundan sosyal bir çevrem yok - aslında okulda da sosyal bir çevrem yok - ve dışarıya çıktığımda da kızlarla konuşma düşüncesi beni germeye yetiyor.
Kendini geliştir konusunda da şöyle bir şey söyleyeyim. Her gün en az 1-2 saat programlama çalışıyorum, her gün iki kitaptan en az 70-80 sayfa okuyorum (biri programlama, biri roman), haftada 3 gün basketbol oynuyorum, 2 gün de calisthenics yapıyorum. Ayrıca İngilizce de öğreniyorum. İki günde bir altyazısız film izliyorum. Daha yaptıklarım var ama bu kadarı yeter sanırım.
Özellikle dışarıda kızlara yürümek konusunda ne yapabilirim? Ve çekingenliğimi nasıl atabilirim?
Kendini geliştir konusunda da şöyle bir şey söyleyeyim. Her gün en az 1-2 saat programlama çalışıyorum, her gün iki kitaptan en az 70-80 sayfa okuyorum (biri programlama, biri roman), haftada 3 gün basketbol oynuyorum, 2 gün de calisthenics yapıyorum. Ayrıca İngilizce de öğreniyorum. İki günde bir altyazısız film izliyorum. Daha yaptıklarım var ama bu kadarı yeter sanırım.
Özellikle dışarıda kızlara yürümek konusunda ne yapabilirim? Ve çekingenliğimi nasıl atabilirim?