dewfrap
Yeni Fapstronot
Selam dostlarım ben 3 gün önce 25 günlük rekorumu kırdım bu benim hayatımın en uzun rekoruydu bu kadar uzun süreci bitirdiğim için 2 gün dağlara taşlara kendimi vurdum kendimi çok üzdüm ama sonra düzeldim şuan 1. Gündeyim pes etmek yok . Neyse 20. Günden itibaren gidip kızlara laf atıyordum instagramlarını alıyordum vs ve çok iyi konuşuyordum nofapten dolayı bana sorarsanız ama bugün o 20. Günden sonraki olan özgüven ve güzel konuşmadan eser yoktu kızların yanında çok boş boş şeyler diyorum sonra hatamı anlıyorum ama geç olmuş oluyor ben Yurt dışında yaşıyorum konuştuğum insanlarda Türk değil yabancı kızlarla konuşuyorum o yüzden tavsiye verirken bunu göz önünde bulundurun lütfen . Sizden şu tavsiyeyi istiyorum bir kızla konuşurken nasıl boş yapılmaz ve nasıl kadın gibi konuşulmaz biliyorum nofap yapınca çok yardımcı oluyor ama yapabilceğim ekstra birşey var mı ? Bana ne önerirsiniz ? Bir diğer sorumda yanında boş yapıp boş boş kadın gibi konuştuğunuz kıza bakış açısını değiştirebilir misiniz yada artık o ilk kodladığı gibi gözünde kalırmıyım ? Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler